Nå er det påske og på fjellet venter livets gleder både i og utenfor hytta. Nå har vi lange og lyse dager med forhåpentligvis fint vær, så alt ligger til rette for at vi kan få en aktiv ferie.

Her er noen påsketips du kan ta med deg i sekken

Det blir ikke påske uten å spise appelsiner i hytteveggen. Dette er en veldig sunn tradisjon, men ikke bli sittende i hytteveggen hele påska! Gjør avtale med deg selv om minst en tur på ski, truger eller til fots hver dag. Har du barn eller barnebarn med på hytta, ikke sitt og se på at de leker. Bli med dem å ake, bygge snøhule eller arranger skileik – som du også er med på. Det er skikkelig god trim og barna vil elske det.

Når du skal ut på den daglige skituren, er det viktig å pakke sekken riktig. Ha med litt ekstra klær og gjerne et skift i tilfelle du skulle bli svett. Ha alltid med mat og drikke med på turen. Det er bedre å ha noe med hjem enn å ha for lite med ut. Her må du huske på at Kvikk Lunsj ikke kan erstatte en god lunsj og betegnes ikke som mat. Smør heller med deg noen grove brødskiver med godt pålegg. Kvikk Lunsjen kan være med som litt søtt til kaffen – og du trenger jo ikke nødvendigvis spise en hel. En Kvikk Lunsj-stav passer fint til en kaffekopp.

Ta godt vare på hverandre og riktig GOD PÅSKE!