Er du smålei tradisjonelle pålegg og ønsker inspirasjon til noen nye smaker og samtidig ønsker å spise næringsrikt? Da kan kanskje LobNob være verdt å teste ut. LobNobs kan brukes som pålegg, i salater eller som snacks i en matpakke. Smaken en rund, mild og fargen er delikat rosa.

Hva er egentlig LobNobs?

LobNobs er et allsidig og spiseklart fiskeprodukt med 70 % fisk; høyt proteininnhold og lite fett. LobNobs er laget av renskåret og kvernet hvitfiskfilet og males til en  farse som heter Surimi. Produksjonen av Surimi har en 1000 år lang og stolt historie i Japan og Kina, og er tradisjonelt sett en måte å bevare fiskefileten. Når surimibaserte produkter er spiseklare kalles de for kanikama. LobNobs er et slikt spiseklart produkt. LobNobs smaker godt alene og naturell, men også sammen med søte, salte, syrlige og sterke smaker og ingredienser.

Du kan bruke LobNobs til frokost, lunsj, kveldsmat, middag og som snacks. Det finnes uendelige kombinasjonsmuligheter. Ettersom LobNobs er et kalorifattig produkt kan LobNobs være et godt alternativ til andre magre produkter. I tillegg får du en rekke næringsstoffer på kjøpet. LobNobs inneholder en del proteiner som også bidrar til å bevare metthetsfølelsen.

Visste du at…

  • LobNobs er et proteinrikt fiskeprodukt med lite fett
  • Lobnobs er svært anvendelig – klar til bruk etter tining
  • LobNobs er et spiseklart fiskeprodukt laget av renskåret og kvernet hvitfilskfilet (surimi)
  • LobNobs har høyt innhold av protein, vitamin D, omega-3 og selen
  • LobNobs er produsert i sushiens hjemland Japan
  • LobNobs er supert som pålegg, i salater/småretter og som snacks
  • LobNobs er godt å spise rett fra pakken som snacks/fingermat eller lag din egen fisketapas/ sushi.

Har du prøvd LobNobs som snacks?

Dypp LobNobs-biter i hoisinsaus – sunt og godt!

Deilig nistemat og skolemat til barna

LobNobs har en smak av «salt-søtt»; en smak som barna liker! Legg en pakke LobNobs i skolenisten sammen med wraps/grove skiver og frukt/grønnsaker – garantert suksess!

Her finner du spennende og gode sunne oppskrifter med LobNobs

FRISK SOMMERSALAT: Spicy ananassalat med LobNobs, mango, chili og lime

PÅLEGG: