Mangler du oversikt i kjøleskapet? Kanskje du har mistet inspirasjon etter jula og opplever det hele som litt kaotisk.

Kom i gang med rydding i både kjøleskap og kjøkkenskap. Se om du kan få litt orden på middagsplanlegging og innkjøp i dagene som kommer. Jo bedre oversikt du har over eget “matvarelager” hjemme – jo raskere går både handleturen og matlagingen.

Les mer om ukeshandling her!

Tips til hvordan du får en lettere hverdag hjemme

  • Bygg på eksisterende innhold i kjøleskapet og tenk kreativt rundt de matvarene du allerede har handlet inn. Sjekk hvilke råvarer som kan brukes videre som en del av en ny middag slik at du kan unngå å kaste rester eller typisk grønnsaker som er igjen fra en annen rett.
  • Bruk Roede-kjøkkenet og søk opp bruk av råvaren du måtte ha for å hente inspirasjon til nye middager eller måltidsvarianter for dagene som kommer.
  • Gjør en bestilling på nett eller lag handlelister som du kan ta med på butikken.

Ekspempel: En halv pakke gulrøtter og litt fisk kan fint brukes som grunnråvarer inn i en fiskegrateng, eller kanskje en ovnsbakt rett som trenger noen få ingredienser til.

Husk også at vi har et fantastisk samarbeid med Godtlevert som leverer Roede-matkasse direkte på døra til deg. Våre kokker har forberedt sunne og spennende retter rett fra Roede-kjøkkenet som er energiberegnet og godkjent av ernæringsfysiologer hos Roede.

Benytt deg av muligheten for en god start på det nye året – slik at både motivasjon holdes oppe ved hjelp av være leverandører og samarbeidspartnere. Det er lettere om du får litt støtte på veien. Det er derfor vi er her for å hjelpe deg videre med målet om å bli en sunnere og friskere versjon av deg selv!

Bestill Roede-kassen her!

Ved bruk av oppskrifter fra Roede-kjøkkenet sikrer du deg:

  • Mer grønnsaker til alle måltider
  • Høyere inntak av fiber
  • Mer hjertevennlig mat med fisk, sunne oljer og godt fett for kroppen din
  • Mer fisk til middag og som pålegg
  • Variasjon og økt matglede for hele familien

I tillegg vil du alltid finne tilbake til våre oppskrifter i Roede-appen. Enklere blir det ikke!

Lykke til med opprydningen på kjøkkenet!