– Sånn jeg lever nå skal jeg leve hele livet, sier Stine Lauritsen. Det er tre år siden hun avsluttet sitt siste Roede-kurs. For ti år siden var hun 70 kilo tyngre. Da bestemte hun seg for å prøve lavkarbo. Stine raste ned 20 kilo, men så stoppet det. I stedet for å gi opp tenkte Stine at hun trengte veiledning fra noen som hadde peiling. Det endte med at hun fant et Roede-kurs på nettet og meldte seg på. Ni år senere har hun flere tusen følgere på Instagram kontoen «Minviktigstereise».

 – 2010-Stine trøstespiste og var i elendig form både mentalt og fysisk, sier hun. Nye-Stine har en kropp som fungerer, tenker helse når hun velger mat, og lever et aktivt liv hvor hun gjennomfører de tingene hun har sagt hun skal gjøre. 2010-Stine likte ikke å lage mat, nye-Stine synes det er gøy.

Stine har valgt å ha PT i mange år, men nå går kontrakten snart ut. Kommer hun til å fortsette å trene på egenhånd? – Ja, for nå har jeg så gode vaner på det at det ikke er noe alternativ å kutte ut økter.

Les også: Slik jeg lever nå skal jeg leve hele livet.

Jeg har forandret meg og Roede-kurs har vært avgjørende for min viktigste reise!

Les også: Stine trodde hun hadde middag i tre dager timer senere var nesten alt borte.

Vi har også forandret oss

Dagens Roede-metode handler om å bygge gode vaner som varer. Kursene er basert på den nyeste forskningen om helse, ernæring og over 45 års erfaring med hva som skal til for å få til varige endringer i forhold til vekt og sunne levevaner.

Dette får du på kurs

Når du melder deg på kurs får du moderne digitale verktøy, en motiverende kursbok, 1000 supergode oppskrifter, smarte treningstips og personlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder.