Julen er for mange en tid for både ettertanke og ekstra omtanke, for alle de man har rundt seg av familie og venner. Opplever du dette ekstra sterkt i år?  Det er selvfølgelig ikke noe rart, etter et veldig annerledes år som har snudd opp og ned på hverdagen for de fleste! Kjenner du noen som trenger litt ekstra omsorg og omtanke nettopp i denne førjulstiden? Og hva kan du gjøre for å vise at du bryr deg?

Har mange av dine julearrangementer, julebord, familie- og vennetreff blitt avlyst, så har du nok mer tid denne førjulen enn tidligere. Hva med å bruke noe av tiden på å lage hjemmelagde julegaver til noen du er glad i, eller som du ønsker å gi ekstra omtanke til i denne førjulstiden?

Hjemmelagde julegaver som smaker godt er alltid populært, og det er ingen tvil om at det varmer litt ekstra både å få og gi bort, når det er hjemmelaget. Det er også ypperlig å gi som gave til de som allerede har alt de trenger.

Emballasje med personlighet

Du trenger ikke kjøpe dyr emballasje til de hjemmelagde gavene. Kanskje du allerede har bokser og glass som kan passe, ellers kan du få kjøpt billige bokser og glass i butikken. Cellofanposer er også veldig fint med forskjellige typer bånd. Kort kan man jo også lage selv hvis man har lyst til å gjøre gaven enda mer personlig.

Sjokoladeknekk er enkelt og populært julegodt som smaker!

Hjemmelaget sjokoladeknekk

Sjokoladeknekk er veldig enkelt å lage, og du kan fylle den med det du måtte ønske av tørket frukt og nøtter. Jeg tok utgangspunkt i sjokoladeknekk-oppskriften, og byttet ut tranebær med tørket mango og tilsatte hasselnøtter, rosiner og kokos i tillegg til valnøtter. Prøv deg frem og lag din egen favorittblanding!

Hjemmelaget sjokoladeknekk med valnøtter og tranebær