Eller hadde du kanskje noen ekstra kilo fra før? Uansett er tiden inne for å ta et kraftig oppgjør mot overvekt og fedme. Sett i lys av Covid-19 er kampen mot overvekt mer nødvendig enn noen gang.

Koronakilo og koronakropp er blitt begreper vi plutselig hører ofte. For mange har det vært lørdag hver eneste dag over en lang periode. Hjemkjøringstjenestene har hatt en stor økning i salg av godteri og snacks, og Vinmonopolet melder også om økt salg. På toppen av dette, har mange levd svært stillesittende over en lengre periode. Fedmeeksperter sier at man skal ikke bagatellisere disse ekstra feriekiloene!

For selv om mange har opplevd mindre stress og tidsklemme den siste perioden, er denne uheldige kombinasjonen med usunt kosthold og mindre aktivitet ikke bra for helsen. Visste du at en tredel av innlagte koronapasienter i Norge har fedme?!

Nylig lanserte Storbritannias regjering tiltak for å bekjempe overvekt i befolkningen. Roede AS ønsker også å være med på denne dugnaden, og bidra til å fortsette å bekjempe en av de største helseutfordringene i Norge.

Å leve og spise sunnere er mer aktuelt enn noen gang!

MYE MAT: Med Roede-metoden kan du spise masse sunn og smakfull mat.

Du trenger ikke slanke deg

Heldigvis er det ikke mye som skal til.

Å leve og spise sunnere betyr i motsetning til hva mange tror, verken slanking eller harde treningsregimer. For selv små grep og justeringer i kostholds-, trenings- og aktivitetsvaner gir store utslag i midjemål, vekt og helse. Og det vil bidra med et godt immunforsvar.

Og ingenting er vel viktige nå enn å sørge for et optimalt immunforsvar!

Vi har tilpasset kurstilbudet vårt til de gjeldende smittevernreglene, og med det ønsker vi å hjelpe både de som vil – og som trenger det, til å få en sunn hverdag, som vil gi masse overskudd og glede.

Og det er ingen hokus pokus. Det er ikke ja eller nei. Det handler om å få i seg alle de stoffene som kroppen trenger, som betyr et tilstrekkelig inntak av karbohydrater, proteiner, fett, vitaminer og mineraler. Et anbefalt kosthold med anbefalte mengder næringsstoffer vil gjøre kroppen fornøyd, og vil bidra til å opprettholde normal immunfunksjon.

Les ogsåGlem ordet slanking!

Bli den beste utgaven av deg selv