Mens mange kvier seg for å gå på kurs i de periodene av året som er ekstra utfordrende, er det kanskje nettopp i disse periodene man virkelig trenger ekstra oppfølging.

Kjenner du deg igjen i at julebordsesongen er en unnskyldning for ikke å starte på kurs på denne siden av nyttår, kan resultatet fort bli at du har desto flere kilo du trenger å gå ned når det nye året står for døren.

Førjulstiden – en høyrisikoperiode for vektøkning

Vi går inn i en høyrisikoperiode av året hva angår usunne kalorier, og for deg som ønsker å passe vekten er det viktig å navigere riktig. Perioden før jul er for mange full av selskapelighet, og det kan fort vekk oppleves utfordrende. Julebordsesongen kan dessverre fort bli en unnskyldning for ikke å ta tak i egen helse og egen vekt.

På Roede-kurs gir vi deg råd og tips til hvordan du kan planlegge den forestående høytiden og hvordan du ved enkle forholdsregler kan manøvrere gjennom julebordets kaloribomber. Med litt planlegging går det nemlig helt fint å kose seg med mye god julemat og hyggelige selskaper uten at det må bety ekstra kilo. Dette er selvfølgelig viktigere jo oftere du er i sosiale lag .

Følg Roede-kurs gjennom hele julebordsesongen og få kjolen til å sitte som et skudd til og med på nyttårsaften.

Festdager

Om du tenker at det kommer flere anledninger vil det gjøre det enklere å både spise og drikke passe mye, og dermed unngå at alle feiringer blir en god anledning til å skeie ut . Videre er det nå en gang en slik at mange av våre tradisjoner er forbundet med usunn mat, men her kan du også enkelt ta grep. Fyll tallerkenen med mye grønnsaker og nyt julemåltidene. Prøv å få til en god variasjon mellom de tunge julemiddagene og noen litt lettere måltider, så gjør du noe bra for både vekt, helse, overskudd og velvære gjennom julen.

Viktigst av alt – nyt julen!

Vi i Roede er opptatt av den betydningen maten har for helsen, og ikke minst det å finne matglede i den litt sunnere maten. Det betyr ikke at du ikke kan unne deg litt av det usunne, men at det er fint med en god balanse. Kanskje kan dette være en god tilnærming til en mer moderat julefeiring.

Tenk å kunne starte det nye året med å si ”Jeg kom godt i gang med et sunnere kosthold før jul, og har styrt unna ekstra kilo denne julen”.

 

Finn ditt kurs