Mens mange kvier seg for å gå på kurs i de periodene av året som er ekstra utfordrende, er det kanskje nettopp i disse periodene man virkelig trenger ekstra oppfølging.

Kjenner du deg igjen i at julebordsesongen er en unnskyldning for ikke å starte på kurs på denne siden av nyttår, kan resultatet fort bli at du har desto flere kilo du trenger å gå ned når det nye året står for døren.

Førjulstiden – en høyrisikoperiode for vektøkning

Vi går inn i en høyrisikoperiode av året hva angår usunne kalorier, og det er viktigere enn noen gang å navigere riktig for å holde stø kurs mot målet. Perioden før jul er full av selskapelighet, og utfordringene står gjerne i kø. Julebordsesongen kan dessverre fort bli en unnskyldning for ikke å ta tak i egen helse og egen vekt.

På Roede-kurs gir vi deg råd og tips til hvordan du kan planlegge den forestående høytiden og hvordan du ved enkle forholdsregler kan overleve julebordets kaloribomber. Viktigst er det at du planlegger hvordan du ønsker å forholde deg til utfordringene du vet kommer, og jo oftere du er i sosiale lag desto viktigere blir det å kose seg med måte.

Festdager

Feiring er for mange en god anledning til å skeie litt ut fra hverdagslivet, og mat og drikke er en viktig del i alle typer feiringer enten det er julebord eller høytider. Mange av våre tradisjoner er forbundet med mye og usunn mat. Du skal selvsagt unne deg disse festdagene, men dersom du benytter enhver anledning til å spise og/eller drikke mer enn normalt vil dette fort påvirke både vekt, helse, overskudd og velvære.

Julens kalorier

Det er mange gode anledninger til å unne seg noe ekstra gjennom både førjulstiden og julen, men man kan ikke gripe enhver anledning. Og den store utfordringen er at det ikke bare er mye godt til måltidene, men like mye mellom måltidene. På kurs lærer du å se opp for det du setter til livs før, etter og mellom måltidene.

Spis alt, men ikke alltid

Roede-metoden er ikke en lavkaloridiett. Det er et kostholdsprogram som sikrer at man er god og mett, og kan spise alle typer mat, men i passe mengde og ofte nok. Det er et kosthold hele familien kan spise og som du kan leve godt med også etter at kurset er slutt. Du kan leve godt med Roede-metoden også i den søte førjulstid. På kurs lærer du hvordan du kan navigerer blant julebordets kaloribomber, og hvordan du med enkle grep kan halvere kaloriinnholdet i den tradisjonelle julematen. Når julebordene og andre festligheter står i kø, er det greit å vite at du våre kursledere trygt kan hjelpe deg gjennom perioden.

Tenk å kunne starte det nye året med å si ”Jeg kom godt i gang med vektreduksjonen i høst, og har holdt vekten gjennom hele julen”.

Starter du på kurs nå, kan du være 8 kilo lettere til jul. Meld deg på kurs i dag!

Her kan du melde deg på Roede-kurs!