Roede Hold Vekten er kurset for deg som har nådd trivselsvekten og ønsker å holde den over tid. Dette er den beste investeringen du kan gjøre for å beholde vekttapet, slik at ikke innsatsen du har gjort er forgjeves.

Dette er kurset for deg som har lyst til å holde vekten etter å ha gått Ned i vekt-kurs, og er din beste vektforsikring. For hvem har ikke lyst til å holde vekten? Det er mye lettere å holde trivselsvekten når du har gjennomført et Hold Vekten-kurs.

Undersøkelser viser at ca 60 % av de som har gått dette kurset har trivselsvekten i behold etter 3 år.

Antall møter og kursbrev:
På lokale kurs: 6 kursmøter og to ekstraveiinger med en kort prat med kursleder.
På nettkurs: 6 kursrapporter med 2 ekstra oppfølginger.

Les også: Hold Vekten – kurset som gir gevinst for livet! og Derfor bør du gå på Hold Veken-kurs!

På Hold Vekten-kurs vil du lære å leve med din nye livsstil slik at du beholder vekttapet ditt, og klarer å holde vekten på egen hånd.

Her er noen av grunnene til å følge et Hold Vekten-kurs

  • Kroppen din trenger tid til å venne seg til den nye vekten, og forstå at det er den vekten den skal styre etter.
  • Når du møter utfordringer eller krevende perioder er det lett å miste fokus og gli tilbake til gamle vaner. På Hold Vekten-kurs hjelper vi deg å holde fokus. Du trenger fortsatt tid til å innarbeide dine nye vaner.
  • Du vil fortsatt få oppfølging og støtte fra din kursleder og de andre på kurset.
  • Du lærer å spise mer uten å legge på deg.
  • Du får motivasjon til å opprettholde gode aktivitetsvaner.

Kurs i gruppe

På Roede Hold Vekten får du personlig veiledning slik at du klarer å holde den nye vekten. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. Kursprisen inkluderer 8 møter over en periode på 7 måneder samt GULL-medlemskap i Roede-klubben i hele perioden. 6 av møtene er ordinære kursmøter, mens 2 av møtene er i form av ekstraveiinger og en kort prat med din kursleder.

Når kursperioden utløper, går medlemskapet automatisk over til et abonnement med månedlig trekk som løper inntil oppsigelse. I abonnementet inngår deltakelse på Hold Vekten-møtene og GULL-medlemskap i Roede-klubben.

Hold Vekten-kurs kan tas som standard Hold Vekten, Hold Vekten Aktiv (med trening), Hold Vekten Drop-in (korte personlige møter) eller som nettkurs.

Nettkurs

Roede Hold Vekten kan du også ta som nettkurs. Du får din egen kursleder som du rapporterer til hver måned, og som svarer deg personlig. All kommunikasjon til og fra kurslederen din skjer på din egen side i Roede-klubben. Der har du også tilgang til et eget meldingssystem der du og din kursleder kan holde kontakt.

Kurset omfatter 6 kursrapporter i løpet av seks måneder og 2 korte ekstraoppfølginger samt GULL-medlemskap i Roede-klubben i hele perioden.

Når kursperioden utløper går medlemskapet automatisk over til et løpende abonnement med månedlig trekk som løper inntil oppsigelse. I abonnementet inngår en månedlig kursrapport og GULL-medlemskap i Roede-klubben.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har Gull-medlemskap i kursperioden. Du får din egen side på nett hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening her gir vi deg nyttige tilbakemeldinger.Du har også gratis tilgang til Roede-appen i kursperioden.

Trenger du hjelp til å holde vekten, meld deg på et Roede-kurs her.