Da har årets store Roede-arrangement nettopp gått av stabelen, der vi hedrer noen av våre kursdeltakere. I år samlet vi 37 kursdeltakere på Farris Bad i Larvik, og til sammen har denne gjengen gått ned nesten halvannet tonn i vekt!

Dette er et årlig arrangementet vi har i Grete Roede, og kalles for “Roede-pris festen”. Hit kommer tilreisende prisvinnere fra hele Norge.

Jeg tror ikke jeg snakker for meg selv når jeg sier at jeg føler meg veldig stolt på en kveld som sette. Jeg er garantert ikke på langt nær så stolt som de som skal motta priser – og deres kursledere. Men det er her vi som jobber i Grete Roede virkelig får se resultatene av det vi jobber med – hver eneste dag. Det er så flott å se hva alle disse personene har oppnådd på sin reise med Grete Roede.

Til sammen utgjør denne samlingen av kursdeltakere en stor blomsterbukett av alle slags menn og kvinner som har oppnådd et vekttap på alt fra 20 – 73 kilo. De fleste kommer på festen sammen med sin Roede-kursleder, og noen av disse har aldri møtt sin kursleder før, fordi de har gått på nettkurs. Enkelte kommer til og med helt alene uten å kjenne noen, kanskje fordi kursleder ikke har mulighet til å delta. Noen tøffinger, syns jeg, alle sammen.