Snart er tiden inne for den store festmiddagen der vi hedrer noen av våre kursdeltakere. I år skal 32 kursdeltakere samles på Scandic Holmenkollen Park hotell. Til sammen har denne gjengen gått ned over et tonn i vekt.

Dette årlige arrangementet, som tidligere het “Årets Slankerfest”, men som nå er døpt om til “Roede-pris festen” går av stabelen torsdag 10. august. Hit kommer tilreisende prisvinnere fra hele Norge.

Jeg tror ikke jeg snakker for meg selv når jeg sier at jeg føler meg veldig stolt på en kveld som sette. Jeg er garantert ikke på langt nær så stolt som de som skal motta priser – og deres kursledere. Men det er her vi som jobber i Grete Roede virkelig får se resultatene av det vi jobber med – hver eneste dag. Det er så flott å se hva alle disse personene har oppnådd på sin reise med Grete Roede.

Til sammen er de en stor blomsterbukett av alle slags menn og kvinner som har oppnådd et vekttap på alt fra 15 – 60 kilo. Alle smiler og alle virker stolte, noe de har all grunn til. Noen kommer til og med helt alene uten å kjenne noen (kanskje fordi kursleder ikke har mulighet til å delta) og noen kommer og har aldri møtt sin kursleder før (de som går på nettkurs). Noen tøffinger, syns jeg.

Dette bildet er fra Roede-pris festen fra i fjor.

Diplomer og rosende ord

Det er Grete Roede som er vert for kvelden, og den glade gjengen får servert fingermat og drikke mens diplomer, blomster og rosende ord deles ut. Det er mye latter, og de fleste opplever det som svært lett å smile til fotografen. Mange sier i ettertid at de ikke har et eneste fint bilde av seg selv. Nå skal de få det – endelig! Etter prisutdelingene er det helaften med festmiddag og god drikke for hele gjengen.

Jeg tror for de aller fleste av oss at dette er en uforglemmelig aften – og mest av alt for de som mottar pris. Hadde noen fortalt dem for noen måneder eller år siden at de skulle stå her en vakker dag, og motta en slik pris, er jeg temmelig sikker på at de færreste hadde trodd på det!

Men nå ønsker vi altså å hedre dem, for sin flotte innsats med å endre livsstil. Ja, vi ønsker altså at de skal være våre ambassadører!

Mange priser

Hvert år deler vi ut to hovedpriser, Årets kvinnelige Roede Ambassadør og Årets mannlige Roede Ambass