Hei! Jeg heter Torfinn Kirkerud, er 52 år, og er fra Krokstadelva. Her vil jeg fortelle litt om min reise med Grete Roede, som startet da jeg veide 104 kilo.

Med mine 173 cm på sokkelesten var jeg selvsagt ikke fornøyd med denne vekten, og innså at jeg måtte gjøre noe. Men dette var ikke første gang jeg sa til meg selv at jeg måtte gjøre noe. Jeg må innrømme at jeg har vært den optimale jojo-slanker i mange år. Jeg har prøvd både pulverkurer og andre kurer, hvilket har resultert i at jeg har gått opp og ned mellom 12-25 kilo i årevis.

Nå skal det jo sies at noen av disse kurene fungerte, men de var tøffe for kroppen, og de var tøffe for dem rundt meg. Men det største problemet var jo at resultatene ikke varte! Jeg ønsket meg jo aller helst et mer familievennlig kosthold, som jeg og familien min kunne leve med som en varig løsning – og som ga varige resultater.

Torfinn_for_blogg

For litt over to år siden skjønte jeg at Grete Roede var noe for menn også, så jeg meldte meg på kurs hos Lene Hannevig. Etter å ha gått noen kurs hos henne har jeg nå gått ned 22 kilo. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og opplegget. I år ble jeg til og med tildelt Roede-prisen Årets Fylkesslanker Mann Buskerud. Jeg fikk prisen ikke bare for å ha gått ned i vekt men fordi jeg har greid å holde meg der over tid med endret kosthold og livstil.

Glad for å være ute av ubehaget
Jeg er så glad for å være ute av det ubehaget jeg opplevde som overvektig. Før spiste jeg så mye at jeg måtte ha trent hardt 14 timer i uken for at det skulle gå “i null”. For første gang på lenge har jeg nå stor glede av å gå turer spesielt i motbakker, og driver i tillegg med spinning og golf. Jeg er veldig glad i å bevege meg, og det er mye lettere nå. Jeg har lært at aktivitet er viktig, men kosthold er enda viktigere og det er kombinasjonen som fungerer for meg.

Nå er det gode kostholdsvaner, mer aktivitet samt kontrollerte utskeielser som gjelder!