Jeg håper dere alle fikk til gårsdagens øvelse Gummi-tarzan og kjenner det litt i siden av lår/rumpe i dag?

Dagens øvelse er: Hunden/Kobera!

Jeg har gjennom min “trenings-karriere” (om man kan kalle det noe sånt) vært innom både yoga og pilates, og funnet ut at det kreves en hel del styrke for å kunne gjennomføre slike øvelser. I dag skal vi ha en kombinasjon av 2 yogaøvelser – nemlig Hunden og Koberaen som skal gjøres sammen.

Start med å stå i “hunden” (se bildet over) med hælene i gulvet og hodet pekende ned mot armene.

Luke 23 – Hunden (dynamisk)

Skyv så hode ned gjennom armene og senk baken nedover i en bue. Press så overkroppen opp gjennom armene slik at du ender i den posisjonen du ser over (koberaen). Du skal så tilbake i “hunden” og må da presse deg opp fra gulvet..

Luke 23 – Hunden (dynamisk)

… gjenneom en strak planke og opp med baken tilbake til…

Luke 23 – Hunden (dynamisk)

…. utgangsposisjon. Dette skal gjentas i 3×10 repetisjoner. Husk å puste godt ut og inn gjennom hele øvelsen. Da tenker jeg at du får tøyd og bøyd deg godt, noe som sikkert kan være god (og ikke minst på tide) etter så mange gode øvelser gjennom adventstiden.

Ønsker deg og dine  en fin “lille juleaften”. Siste øvelse kommer i morgen!

Husk å enten kommentere under innlegget her med “gjennomført” når du har gjennomført øvelsen, legg en kommentar “gjennomført” på Facebook under linken eller tag et bildet på Instagram med #styrkekalender #roede og @linephoto for å være med i trekningen av dagens vinnerlodd. Vinneren kåres i morgen.

Lykke til folkens