Mat- og treningsgleden har kommet tilbake – jeg har fått et nytt liv!

Hei! Jeg heter Eva Cecilie Holm og er 59 år gammel. Jeg kommer fra Fredrikstad. Etter å ha slitt med vektproblemer i mange år bestemte jeg meg høsten 2013 for å melde meg på Grete Roede Aktiv-kurs. Første kurs, hos kursleder Jeanette Bjerke, ble brukt til å få gode og regelmessige spisevaner og til å begynne å trene forsiktig. Treningsmengde økte sakte men sikkert, samtidig som vekten begynte å gå nedover.

Dette ga selvsagt mersmak, så jeg fortsatte på kurs. Fire måneder senere hadde jeg gått ned 14 kilo!

I mai 2014 hadde vekten min gått ned fra 82 kg til 54,5 kg, og jeg har fått et helt nytt liv.

eva-cecilie

Jeg og min kursleder Jeanette Bjerke

Ble kvitt søtsuget
Jeg har tatt en master i helsefag og har fått jobb. Dette hadde antageligvis ikke hadde vært mulig uten et riktig kosthold, faste spisetider og ikke minst nok mat og gleden over å trene og vite at kroppen fungerte. Jeg oppdaget også at med et variert kosthold med mye frukt og grønnsaker, ble søtsuget og behovet for annen snacks borte.

Jeg unner meg selvfølgelig både en sjokoladebit, iskrem og et stykke kake innimellom, men ved å holde blodsukkeret stabilt er behovet for “kosemat” om kvelden blitt borte.

God hjelp av Roedes middagstips
Roede-middagstipsene som jeg mottar daglig på mail gjør det lett å finne nye, sunne og ikke minst svært gode retter. Hver middag takker mannen min og jeg for Grete Roede-oppskriftene.

Kaker og desserter blir også laget etter Roedes oppskrifter, og det er ennå ingen som har sagt noe annet enn at “dette var jammen godt!”.

Ett år etter Hold Vekten-kurset, og tiden som har gått etter, er vekten fremdeles den samme – 54,5 kg. Dette har vært et fantastisk opplegg – og samarbeidet mot målet mitt, sammen med Jeanette Bjerke, har vært morsomt og inspirerende.

Dette har gitt meg et nytt og mer innholdsrikt liv!