Hei! Eg er en mann på 53 som har vært overvektig i ca 25 år. Har prøvd mange såkalte "fantastiske slankekurer" og Roede-metoden var det siste eg prøvde og med fantastisk suksess. 26 kg lettere lever eg i dag totalt annerledes enn før Roede-metoden. Eg er aktiv og går mye i fjellet og turer. Blodtrykkmedisin er også lagt på hyllen etter at Roede knakk koden for meg med å gå ned i kg. Anbefales!

Min erfaring med Roede-metoden: Mitt mål ble nådd ved fantastiske mennesker og en dyktig kursleder. Folk var flink å støtte hverandre og eg var aldri sulten når jeg gikk på mine kurs.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Mitt beste råd må være at når du begynner på kurs så ha et mål og vær motivert den perioden. På et kurs møter du andre fantastiske mennesker i samme situasjon. Så et mål, motivert og positiv så fikser vi dette sammen.

Mine aktivitetstips: Mitt aktivitetstips til dere som går på kurs er enkelt: Begynn med noen småturer - gjerne med barna. Etterhvert merker du at turene blir lengre og lengre og formen kommer bare sigende på. Etterhvert som du går ned i vekt kommer form og kondisjon kjapt.

Sted
Roede Drop-in - 8 møter
Rune Halland
Nesttun: Totlandsv. 14
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale
Roede Hold Vekten
Rune Halland
Nesttun: Totlandsv. 14
Man. 17:00

LEDIG PLASS

Man. 17:00
Gratis prøvetime
Rune Halland
Nesttun: Totlandsv. 14
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede