Lurer du på hvordan du egentlig skal få det til for bestandig? Både trene regelmessig, spise sunt og klare å oppnå varige resultater? Kanskje du har prøvd å gå ned i vekt og finne treningsformer du kan trives med, uten å lykkes? Trenger du noen nye mestringsopplevelser? Etter mange år i helsevesenet og treningsbransjen, ser jeg at "nøkkelen" for å nå realistiske målsetninger ligger hos den enkelte. Min jobb er å veilede og guide deg underveis, slik at du både kan ha tro på det du setter i gang med, og ikke minst at du opplever at du får det til! Av utdanning er jeg ergoterapeut med etterutdanning i kognitiv terapi og helsepedagogisk veiledning. Personlig trener og instruktør, med sertifiseringer innen flere konsepter. Frisktrening og lavterskel "står mitt hjerte nær"! Noe av det beste og morsomste i min jobb hverdag, er når de som ikke selv trodde det var mulig, oppdager at de kan og får nye mestringsopplevelser på treningsfronten. Fysisk Aktivitet, trening og friluftsliv sammen med familien min, er det jeg trives best med og bruker tid på i fritiden. Er også glad i å reise, er spesielt glad i dyr, og alle menneskene jeg er så heldig å ha rundt meg.

Min erfaring med Roede-metoden: Mitt første møte med Roede metoden var som støttekontakt i studietiden tidlig på 90- tallet. Etter å ha fulgt flere kurs fra sidelinjen, har Roede metoden i etterkant vært et naturlig valg for meg. Det er fint å alltid være trygg på at jeg får i meg et variert og riktig kosthold, både hva angår type matvarer, sammensetningen av disse og mengde!

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Ikke tenk at ALT må endres på en gang. Ta en ting av gangen og tilpass det til din egen hverdag, dine egne forutsetninger, ønsker og behov! Alle endringer kan være ubehagelige, noen ting venner man seg lettere til enn andre. Med et åpent sinn og gode "sparringspartnere", er det lettere å finne løsninger du kan leve med. Det er uansett viktig at du selv får lov til å "ta regien" i den prosessen det er å endre livsstil. På denne måten blir det enklere for deg å bruke det du lærer i teori og praksis, i etterkant av kurset. For meg er helhet og balanse viktige stikkord! Både for kropp og sinn, og i hverdagen generelt. Unngå stress... Tålmodighet er kjempe viktig! Å endre livsstil er dessverre ikke noe "quick fix". Noe av det viktigste du gjør i starten av prosessen, er å avklare hvilke forventninger du har både til deg selv, og tiden det vil ta. På den måten er det lettere å unngå skuffelser underveis, samt oppnå varige endringer!

Mine aktivitetstips: Lag en liten treningsplan! Det kan også være lurt å ha en liten "plan B og plan C" for de dagene du ikke rekker det du hadde tenkt! Dette vil hjelpe deg til å avpasse aktivitet og trening ut i fra "der du er" akkurat i dag, og sørge for at du får gjort noe uansett. Slik kan du lettere sette deg realistiske mål,unngå skader og slippe skuffelsene når du ikke får gjennomført det du hadde håpet. Etterhvert blir du også mer bevisst på hvordan du selv kan skape variasjon og progresjon. Klarer du dette, er det større mulighet for at treningen blir en god og "uunnverlig" vane!

Sted
Roede Drop-in - 4 møter
Mari Mæle Gjeisklid
Arendal: Aktiv trening Arendal, Frolandsveien 6
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale
Roede Drop-in - 8 møter
Mari Mæle Gjeisklid
Arendal: Aktiv trening Arendal, Frolandsveien 6
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale
Roede Hold Vekten
Mari Mæle Gjeisklid
Arendal: Aktiv trening Arendal, Frolandsveien 6
Tirs. 19:00

LEDIG PLASS

Tirs. 19:00

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede