Velkommen til kursledersiden min! Så hyggelig at du titter inn til meg. Hos meg lærer du vaner du kan leve med og som varer . Jeg startet som kursleder for Roede i 2006 etter selv å ha gått ned 30 kg ved hjelp av Roede Metoden. På kurs hos meg får du en personlig tilpasset kostholdsplan, praktiske råd og tips samt ernæringslære. Vi jobber også mye med mentale prosessen. Jeg er utdannet treningsleder og har erfaring fra treningsbransjen og forsvaret. Ved siden av dette har jeg selv drevet med idrett som ski, sykling og styrketrening. Har du vurdert å melde deg på kurs? PRØV DA VEL! Et godt råd er å bruk tiden til å finne ut om dette passer for deg, i stedet for å bruke tiden på å lure på om det passer. Du lærer varige vaner hos meg. Nå har jeg ledig kursplass til deg. Sees vi ?

Min erfaring med Roede-metoden: Da jeg begynte på kurs, startet jeg med åpent sinn". Jeg bestemte meg for å følge rådene og oppdaget at de virket ! At jeg fikk litt fremgang hver uke var inspirerende og gav meg påfyll av motivasjon. Jeg valgte å være "venn med tiden" og ble motivert av det jeg mestret. En fantastisk følelse ! Dette brakte meg positivt videre og helt i mål. Nå går jeg over målstreken hver dag. Jeg gjør en aktiv innsats for å ivareta vekttapet mitt. Og nå vil jeg lærer deg hvordan!

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: En varig vektreduksjon har bare en start og ingen slutt. Du må innarbeide vaner som du er villig til å leve med resten av livet. Motivasjonen er "ferskvare", hold den ved like !

Mine aktivitetstips: Lag din egen realistiske trimavtale og følg den. Jeg holder også kurset: Hold Vekten

Sted
Roede Drop-in - 4 møter
Inger Frøyland-Jensen
Kopervik: Liarfjell 112
Tirsdager, etter avtale med kursleder.

LEDIG PLASS

Tirsdager, etter avtale med kursleder.
Roede Drop-in - 8 møter
Inger Frøyland-Jensen
Kopervik: Liarfjell 112
Tirsdager etter avtale med kursleder

FÅ PLASSER

Tirsdager etter avtale med kursleder
Roede Hold Vekten
Inger Frøyland-Jensen
Kopervik: Liarfjell 112
Onsdager kl 20.00

LEDIG PLASS

Onsdager kl 20.00

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede