"I have a dream" (sitat: Martin Luther King jr.) Kanskje har du en drøm om å gjøre en endring for deg selv? Da er du velkommen hit til meg og min kurslederside. Det er nå to år siden jeg startet som kursleder i Roede. Det har vært to flotte år, hvor jeg har blitt kjent med, og fått veiledet mange flotte mennesker til en ny og bedre livsstil. Roede-metoden har hjulpet meg til å endre min livsstil. Jeg har fått god hjelp av dyktige kursveiledere til å nå mitt eget mål. Nå er jeg blitt 58 år, har kjent til Roedemetoden helt siden oppstarten. Jeg vet at det funker. Jeg er sosial, liker å være sammen med familie og venner. Godt humør og glad i menneskene rundt meg. Liker å å gå tur i den flotte naturen vi har, trener med de mulighetene jeg har tilgjengelig: sykle, skitur, toppturer o.l. Liker og lage og spise god mat. Jeg er opptatt av at et sunt kosthold kan gi helsefordeler. Gjennom Roede-metoden har jeg lært å ta sunne valg.

Min erfaring med Roede-metoden: Jeg har også deltatt på Roede kurs, har fulgt "hold vekten kurs" gjennom et år. Ved å endre kosthold og spisevaner, klarte jeg å nå mitt mål. Det finnes så mye god mat som er rett for kroppen, og gir deg alle de næringsstoffene kroppen trenger. Roede-metoden har lært meg mye om hvilken og hva slags mat jeg bør spise. Jeg kan hjelpe deg til en livsstil hvor du får nok energi og overskudd til både å være og kunne trene.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Ønsker du å gjøre noe med din livvstil? Mitt mål er å hjelpe deg med det. Være en heiagjeng. For å gjøre en endring er det viktig å sette seg mål og delmål. Vi kan bare sette en fot foran den andre. Gjør vi det, og så senere ser oss tilbake, har vi plutselig kommet et langt stykke på vei mot målet. Fjell kan flyttes. Velger du Roede-metoden skal vi sammen nå Ditt mål.

Mine aktivitetstips: En daglig gåtur er en god start på treningen. Jeg bruker selv et aktivitetsbånd som registrerer min hverdagsaktivitet og mine treningsøkter. Dette båndet er med på å inspirere meg til å gi det lille ekstra. All trening er bedre enn ingen trening, men vi ønsker at du gjennom Roede-metoden skal se at treningen går lettere og lettere etterhvert som tiden går. Mange fine øvelser kan gjøres "hjemme". Er du tilknyttet et treningsstudio, er dette bare et +

Sted
Roede Drop-in - 4 møter
Anne May Wroldsen
Grimstad: Teglverkveien 44
Torsdager etter avtale

LEDIG PLASS

Torsdager etter avtale
Roede For 1 - 8 ganger
Anne May Wroldsen
Grimstad: Teglverkveien 44
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale
Roede Drop-in - 8 møter
Anne May Wroldsen
Grimstad: Teglverkveien 44
Torsdager etter avtale

LEDIG PLASS

Torsdager etter avtale
Roede Hold Vekten
Anne May Wroldsen
Grimstad: Teglverkveien 44
Tors. 19:30

LEDIG PLASS

Tors. 19:30

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede