Roede-kurs på nett passer for deg med en stresset hverdag eller behov for mer fleksibel oppfølging. Vi har samlet noen tilbakemeldinger fra våre deltakeres erfaringer!

Nesten 4000 personer følger et nettkurs hos oss hvert år. Etter gjennomført kursperiode ber vi våre deltakere gi oss tilbakemelding på opplegget og hva slags gevinst de sitter igjen med etter de kom i gang med sin livsstilsendring. Her er noen tall:

42 % sier at de har fått bedre fysisk og mental helse i løpet av sin prosess og 48 % har mer overskudd enn da de startet. 68 % melder om økt trivsel og hele 67 % er mer fysisk aktive nå! At 86 % spiser sunnere mat med høyere kvalitet er kanskje ikke så overraskende, men allikevel veldig viktig – og viktig for deres fremtidige helse.

96 % er Fornøyd, Godt fornøyd eller Svært godt fornøyd med resultatet og hele 91 % vil anbefale kurset til andre.

I gjennomsnitt har våre deltakere gått ned 6 kg, de aller fleste har deltatt på et “ned i vekt” kurs, noen få har gått flere påfølgende perioder. Deretter velger fler og fler å bli fulgt opp videre til de er sikre på at den nye livsstilen blir mer automatisert og innarbeidet som en naturlig del av egen hverdag.

96 % er Fornøyd, Godt fornøyd eller Svært godt fornøyd med resultatet og hele 91 % vil anbefale kurset til andre.

Sitater og kommentarer fra deltakere som har gått på nettkurs nå i vinter/vår

 • Opplegget gir det lille sparket bak en trenger for å ta seg nok sammen over tid slik at effekten kommer. Det hjelper i seg selv at man har betalt og må rapportere.
 • Trener opp viljestyrken, lærer deg å ta meir beviste valg. Enklere å velge sunt, og har gjort meg meir bevist på porsjonshandtering.
 • Fornuftige råd i tråd med offisielle anbefalinger. Appen gjør det lett å spise variert og det blir tydelig hva jeg må spise mer og mindre av. Blir også minnet om å trene mer.
 • Først og fremst fornøyd med kurset fordi jeg ikke måtte sulte meg og mistet energien. Jeg synes at det er genialt at enkle endringer kan medfører så store gevinster, både når det gjelder vekt reduksjon og den fysiske helsen generelt.
 • Synes min kursleder var svært flink. Hun “heiet” på meg hele veien og ga meg gode råd underveis både på kosthold og trening. Hadde ikke klart dette uten henne.
 • Opplevde at tilbakemeldingene fra min kursleder var akkurat det jeg trengte. At hun på en måte “så” meg og ga tilbakemelding som har passet meg og min situasjon, i stedet for å kjøre på med tenkt positivt og kjør på. For det hadde ikke fungert.
 • Veldig fornøyd med kurset, kursleder og endringer hos meg selv.
  Jeg har ikke helse til å trene/trimme mye, og dette forsto kursleder. Jeg opplevde forståelse for dette, og ingen «masing» ang det jeg ikke fikk til. Jeg fikk personlige svar på innsendingene mine, noe som er godt, da jeg føler meg «sett og hørt». Veldig motiverende dame, som også «ga av seg selv» i kursbrevene. Henne vil jeg gjerne anbefale på nettkurs til andre som vurderer å gå på kurs hos dere.
  Roede-appen er super! Snedig å kunne ha kontroll på kalori-inntaket hvis man er på farten. Alt i alt er jeg super-fornøyd med dere og egen innsats.
 • Et positivt møte med metode, kursleder og meg selv. Gammel dame får rokket ved gamle sannheter og det funker . Jeg er lettere og gladere.
 • For første gang klart å gå ned til trivselsvekt uten å være sulten, fått masse positive tilbakemeldinger fra mann og barnebarn på nam nam god mat. Og … opplegget funker!

 

Finn nettkurs her