Nå kan du bli medlem i Roede. Endelig kan vi tilby deg som kunde full fleksibilitet! Du melder deg inn og melder deg ut når det passer deg.

Vår suksessoppskrift, Roede-metoden, er den samme for alle, uavhengig av utgangspunkt og mål for prosessen. Fellesnevneren er at langvarig og tett  oppfølging er det viktigste for å lykkes med varige resultater, noe som også den nyeste forskningen støtter opp om. Hvor lenge du trenger oss, er helt  individuelt. Derfor tilpasser vi oss nå dine behov i måten vi tilbyr kurs på.

Vi går over til medlemskap som gir full fleksibilitet

Nå lanserer vi et nytt og fleksibelt medlemssystem. Du kjøper ikke lenger 8 ukers kurs, men melder deg inn i Roede og melder deg ut når du er i mål med din prosess. I praksis tilbyr vi nå månedsbetaling.

Bli medlem eller prøv vår 16 ukers pakke

  • Din pris per møte er kroner 419,-. Du betaler samlet for de første 4 møtene.
  • 16 kursmøter koster kr. 5870,-

Roede kurspakke

Vi tilbyr også en kurspakke på 16 kursmøter (tilsvarer ca 4 måneder).

Dette er det mest populære kursvalget vi har hatt siden lanseringen våren 2019.

Denne pakken er for deg som ønsker langsiktig forpliktelse, og kjenner at motivasjonen kan være skjør når sesongfeiringene står for tur og fornuften må slåss med lysten til å utsette prosjektet. Fordi du forplikter deg til 16 møter fremover gir vi deg en rabatt på hvert kursmøte, og du betaler derfor kr 4 950,- for denne pakken. Beløpet faktureres deg via Klarna, og du har mulighet for å dele opp betalingen hvis du ønsker.

 

Har du spørsmål om hvordan du melder deg på kan du kontakte vår kundesupport på telefon 66 98 32 00 eller sende en e-post til post@roede.com. Du kan også be om råd fra din kursleder.

ROEDE – Din beste forsikring for en varig sunn helse og et godt liv!

Vi ser frem til å støtte deg i din prosess helt til du er i mål. Vi bruker de aller beste verktøyene innen mental trening og coaching, samt det siste på forskningsfronten når det gjelder mat og ernæring.

Velkommen som medlem hos oss – et valg du ikke vil angre på!