Vekt og helse er nært knyttet til hverandre: Er det slik at en har mest fett rundt livet, er det større risiko for å utvikle livsstilsykdommer enn om man har fett som sitter mer rundt hoftene. Altså er det smart ikke bare å følge med på vekten, men også livvidden.

HYSSINGTRIKSET er en enkel måte å sjekke hvor på kroppen fettet sitter.

Slik gjør du: Mål høyden din ved å trekke en hyssing fra føttene til hodet. Klipp av hyssingen og brett den i to. Legg deretter den doble hyssingen rundt midjen. Om midjen er mindre enn halvparten av høyden, altså om  hyssingen når rundt, indikerer det lite bukfett og god helse. I motsatt fall er det greit å vite at det er dette fettet som forsvinner først når du går ned i vekt. Da kan vi hjelpe! I Roede legger vi til rette for en god helse med en sunn livsstil og en sunn vekt.

Hyssingtesten gir deg et svært presis svar på om du bør ta grep i forhold til å sikre deg god helse i dag og i fremtiden.

Søk etter kurs nær deg

 

HYSSINGTRIKSET er en enkel måte å sjekke hvor på kroppen fettet sitter!

En vektnedgang på 5 – 10 %, samt nedgang i fettprosent vil gi en god helseeffekt. Roede-metoden gir deg store og små verktøy for å få det til. Og det funker, 9 av 10 lykkes på Roede-kurs.

Hvordan ligger det an med ditt magemål? Synes du at det trengs en justering?

Ta denne enkle testen👍
Sikre deg et langt liv med gode vaner – meld deg på Roede-kurs nå.

 
Legg gjerne igjen en kommentar: