Roede nettkurs er vår mest fleksible løsning! Du er på kurs når det passer deg. Du kan utnytte tiden du er på vei hjem fra jobb, eller har en ledig stund. Du trenger ikke forholde deg til faste ukentlige tidspunkter og løsningen passer perfekt for alle som lever travle liv og har mange forpliktelser.

Når du melder deg på, velger du selv en kursleder ut fra listen over tilgjengelige kursledere. Hun/han tilpasser oppfølging og opplegg til deg og din situasjon.

Et Roede-nettkurs er best beskrevet som en e-post basert tjeneste. Du kjøper et 8-ukers kurs med mål om å gå ned i vekt og få sunnere vaner. Du er i kontakt med kurslederen din hver uke i 8 uker. Dere blir enige om et tidspunkt for når du sender inn en såkalt rapport, som er et sett spørsmål kursleder ønsker at du besvarer. Basert på den informasjonen hun får fra deg, gir hun deg tilbakemelding innen 24 timer. Denne er tilpasset deg i forhold til råd og tips som passer din situasjon slik at ditt prosjekt blir mest mulig effektivt og fint for deg.  Nettkurs er en veldig personlig kursform og kurset har en fin meldingstjeneste hvor du kan holde kontakten med kursleder også utenom det ukentlige kontaktpunktet med han/henne. Du har kursleder for deg selv og du deler ikke din historie med noen andre.

På et Roede-kurs ROEDE får du kunnskap om hvordan du kan sette sammen et sunt kosthold med mat og oppskrifter som gleder både kropp og gane. Du får personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Og vi har fokus på aktivitet og trening i forhold til ditt utgangspunkt. Samtidig hjelper vi deg med å etablere og holde på nye vaner slik at de blir varige.

Roede-appen og Roede-klubben Gull

Du får også full tilgang til alle verktøyene i Roede-appen. Roede-appen er et viktig verktøy i hele prosessen. Den gir deg et godt bilde på hva som er status før du begynner, underveis og etter prosjektet ditt er i mål. Du vil også bli godt kjent med vår kostholdscore. Denne gir deg god veiledning i det daglige på hvor sunt du spiser. Her finner du over 1000 oppskrifter. Appen kan også logge den aktiviteten du har og til sammen får du en fin oversikt over ditt energiforbruk vs ditt energiinntak. Denne informasjonen har kursleder tilgang til når du er på kurs. Det gir henne/han nyttig informasjon når hun/han skal veilede deg videre.

Er det noen nettkurs egner seg ekstra godt for?

– Ja! Nettkurs passer for alle de som har liten tid, som ikke har mulighet, eller ønsker å gå i fysiske grupper eller som er i utlandet. Det passer både for eldre og unge. Man kan velge mellom flere forskjellige typer nettkurs, som Standard gruppekurs, Express, Roede Mann, Roede Gravid/Med Baby etc. Nå har vi også Nettflex, som er vårt mest fleksible kurs. Her kombinerer vi nettkurs og personlig møte med kurslederen.

En god helse, velvære i egen kropp er avhengig av en sunn vekt. Med vår metode lykkes hele 9 av 10. Roede – nye vaner som varer.

Helt nytt kursopplegg

I 2019 lanserte vi helt nytt kursopplegg basert på nyeste forskning innen helse og ernæring, og over 45 års erfaring med hva som skal til for å få til varige endringer i levevaner.

Du får moderne digitale verktøy, en nyutviklet og motiverende kursbok, over 1000 supergode oppskrifter, ukentlig temahefte som PDF, smarte treningstips og tett personlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder.

Her er noen av våre andre kurs

I ROEDE HJELPER VI DEG med å etablere og holde på sunne vaner!

 

Finn nettkurs her