Finn et kurs som passer for deg

Vi har et stort og fleksibelt kurstilbud over hele landet. Du kan alltid finne et kurs som passer for deg i din hverdag.

Roede Standard – kursklassikeren

Alle Roede-kurs bygger på standardkurset vårt. Her lærer og opplever du hvordan det er mulig å gå ned inntil 1 kilo i uken ved å spise vanlig sunn mat. En dyktig kursleder og felleskapet i gruppen bidrar til at du både får motivasjon, inspirasjon og kunnskap til å leve sunnere og mer aktivt.

LES MER >

Maxi

Maxi-kurset er for deg som skal ned mer enn 20 kg. Deltagerne har ofte andre utfordringer enn de som kun skal ned noen få kilo. I denne situasjonen er det vanlig å gå lenge på kurs. Her er det en stor fordel å være i en gruppe. Ofte følger medlemmene hverandre over lang tid, blir godt kjent og trygge på hverandre.

LES MER >

Aktiv

Mange sliter med å komme i gang med treningen. Roede Aktiv hjelper deg ikke bare med vektreduksjon og sunt kosthold, men også med fysisk aktivitet.
Målet med treningen er å forbrenne kalorier, i tillegg til å komme i bedre form. Treningsglede er et sentralt ord på Roede Aktiv.

LES MER >