Vi i Grete Roede elsker å jobbe med mennesker, og gjennom vårt arbeid bidrar vi til økt kunnskap og mer livsglede. Roede-kurslederne er våre viktigste verdibærere. Våre verdier; fremoverlent, raus, effektiv, motiverende, solid og tilgjengelig, er med oss i alt vi gjør, også når vi rekrutterer nye kolleger.

Ønsker du å hjelpe andre ned i vekt og til å få en sunn livsstil? Har du gått ned i vekt på Roede-kurs selv eller har relevant faglig bakgrunn? Er DU vår nye Roede-kursleder?

Interessert i ny jobb? Les mer her.

Jeg heter Line, er 25 år og Roede-kursleder på 2 året. Jeg er ofte med på den fascinerende reisen til et nytt liv for mange mennesker. Sammen oppnår vi synlige resultater. Grete Roede er enn trygg, men fremoverlent og inkluderende virksomhet med mye erfaring og kompetanse.

Line_1000x650px

Line sine erfaringer og tanker om sin jobb i Grete Roede:

  • En betydningsfull jobb for andre mennesker, som har stort utbytte av den ene kurskvelden jeg gir dem hver uke.
  • Det magiske øyeblikket da jeg tydelig har endret noe i livet til en kursdeltager. Det kan da enten være motivasjonen har økt på trening, matgleden som er tilbake, familien samles rundt matbordet, personen har funnet tid til seg selv eller når stress og søvn endelig stabiliserer seg og som totalt sett resulterer i balanse og vektreduksjon!
  • Jeg er stolt av merkevaren. Det er en profesjonell og solid bedrift med fokus på sunne verdier med tyngde mot Helsedirektoratets kostholdsråd.
  • Profesjonell og lekker merkevare med fokus på innbydende og motiverende kursmateriale – både på trykk og på nett – som jeg er stolt av å kunne videreformidle.
  • En trygg og inkluderende arbeidsplass med mye erfaring og kompetanse. Her er det hyggelig og inspirerende å jobbe!

Synes du dette høres spennende ut? Ikke nøl, kontakt regionssjefen i ditt område og sjekk ut HVOR i landet vi trenger nye kursledere akkurat nå! Eller ring Roede-kontoret på telefon 66 98 32 00.