Nå kan du bli medlem i Roede. Endelig kan vi tilby deg som kunde full fleksibilitet! Du melder deg inn og melder deg ut når det passer deg.

Vår suksessoppskrift, Roede-metoden, er den samme for alle, uavhengig av utgangspunkt og mål for prosessen. Fellesnevneren er at langvarig og tett  oppfølging er det viktigste for å lykkes med varige resultater, noe som også den nyeste forskningen støtter opp om. Hvor lenge du trenger oss, er helt  individuelt. Derfor tilpasser vi oss nå dine behov i måten vi tilbyr kurs på.

TIL DEG SOM GÅR PÅ ROEDE-KURS og som har kjøpt et kurs på 4, 8 eller 16 uker; når ditt nåværende kurs avsluttes, inviterer vi deg til å kjøpe medlemskap i stedet for å kjøpe et nytt 4 eller 8 ukers kurs. Da kan du tilpasse ditt kursløp helt til din egen situasjon. For mange er forpliktelse et stikkord, og vi har bevart vårt populære tilbud om en kurspakke med 16 møters varighet.

Vi går over til medlemskap som gir full fleksibilitet

Nå lanserer vi et nytt og fleksibelt medlemssystem. Du kjøper ikke lenger 8 ukers kurs, men melder deg inn i Roede og melder deg ut når du er i mål med din prosess. I praksis tilbyr vi nå månedsbetaling.

Lengden på medlemskapet tilpasses 100 % dine behov og din prosess. Du kan pause medlemskapet hvis du planlegger et fravær, og avslutte når du måtte ønske.

Dette skjer: Du melder deg inn som kursmedlem i Roede og betaler for 4 kursmøter frem i tid. For vanlige gruppemøter er prisen kr 359,- per. møte.

Prisen er den samme, men dine utlegg halveres

Mange synes det er en belastning å legge ut for et 8 ukers kurs på en gang. Nå blir det enklere og mer forutsigbart for deg. Du betaler nå kun for 4 møter om gangen. Prisen er den samme som før per kursmøte for den type kurs du har valgt (for et standardkurs betaler du i dag ca kr 359,- per møte). Betalingen skjer automatisk med kort og kommer ca hver måned*, og er på kr 1436,-.

* Vi tar høyde for ferie og helligdager og dermed kan månedsbetalingen forskyves noe. Du betaler for antall møter som er satt opp, ikke når det er ferie og helligdager på din kursdag.

Så enkelt er det

Vi har reservert plass til deg på den kursgruppen du nå er en del av. Vi sender deg en e-post med lenke til dette i god tid før du avslutter kurset ditt. Har du spørsmål om påmelding og medlemsystemet, kontakt oss på telefon 66 98 32 00 eller send oss en e-post til [email protected]

Pausing og oppsigelse av medlemskapet

Du kan pause eller si opp ditt medlemskap når du vil. Fristen for å pause eller stoppe er kun 4 kursmøter frem i tid, som i praksis tilsvarer 1 måneds oppsigelsestid. Dette gjør du enkelt inne på «dine medlemskap» som du finner i menylinjen på Roede.com når du er innlogget.

DU ER MEDLEM SÅ LENGE DU ER FORNØYD. Vår viktigste målsetting er at du når dine mål. Vårt mål er også at du vil oppleve at det å gå på Roede-kurs er verdt investering i tid, kroner og innsats.

 

Velkommen som medlem hos oss – et valg du ikke vil angre på!

Roede kurspakke

Vi tilbyr også en kurspakke på 16 kursmøter (tilsvarer ca 4 måneder). Dette er det mest popul