Foamroller er blitt veldig populært. Det er en rulle som løsner opp i muskulatur og bindevev. Mange har skjønt at det er viktig med restitusjon og at man får løst opp stive muskler på en veldig bra måte med en foamroller. Den kan brukes til både oppvarming og restitusjon.

Rull deg smertefri

Hvis du ikke har brukt en Foamroller før vil du lett finne triggerpunkter eller muskelknuter som du kan jobbe med. I begynnelsen kan dette være veldig smertefullt, men etter hvert som du får brukt Foamrolleren regelmessig vil du merke fremgang. Når du bruker en Foamroller vil du i første omgang øke blodsirkulasjonen i akkurat det området du jobber med, men du vil også øke sirkulasjonen i resten av kroppen. Dette kommer av at du behandler musklene og bindevevet i kroppen.

Abilica Foamroller er et perfekt verktøy for å tøye og løse opp i slitne muskler. Det finnes flere varianter å velge mellom.

Her får du 5 enkle og gode treningsøvelser fra Abilica

Du kan egentlig massere og rulle på de fleste områder på kroppen, det er nesten kun fantasien som setter en stopper for hva du kan gjøre. Her skal vi se på noen av øvelsene du kan gjøre med en Foamroller.

1. Utside lår

Ligg på siden og plasser Foamrolleren rett ved hofteknoken Rull rolig opp og ned til rett over kneet. Bruk armene dine til å stabilisere kroppen. Du kan sette albuen i gulvet og legge det øverste benet foran for ekstra avlastning.

Trener: Løser opp spenninger på utsiden av låret

2. Legger

Legg din Foamroller nederst på anklene rett ved achilesen og rull rolig opp fra ankel mot knehasen. Du kan legge bena oppå hverandre (for mer trykk) hvis du vil gjøre øvelsen hardere.

Trener: Bakside legger.

3. Brystryggen på Foamroller

Start