Se på dette flotte bildet av Anette Malmin Mølstre (33 år). Tenkt at hun har gått ned nesten 50 kilo! Studioperiode og svangerskap med mye stillesitting gjorde sitt til at kiloene krøp på kroppen, og på grunn av dette kom det noen helsemessige problemer snikende. I hennes første svangerskap la hun på seg over 30 kilo, noe hun ikke syntes var enkelt å få bukt med.

Anette hadde hørt mye bra om opplegget til Grete Roede, og meldte seg på Maxi-kurs hos Grete Smistad. Det angrer hun ikke på, sier hun!

148846572

Anette forteller at hun lærte veldig mye på kurs, som å stoppe opp og tenke over hva hun putter i munnen, at hun kan spise all mat bare med måtehold og at hun, til tross for at hun skulle ned i vekt, kunne spise vanlig mat sammen med hele familien.

Også opplevde hun det de aller fleste vil opplevde: Hun gikk ned mange kilo, men opplevde at de siste kiloene satt som spikret og ikke ville av. Men hun ga seg ikke: Litt mer trening gjorde susen for å komme enda litt lengre ned.

Når jeg spør henne om hva hennes tips er, sier hun:

  • Jeg må spise hver tredje time, kroppen min er veldig innstilt på det.
  • Jeg drikker mye vann.
  • Jeg veier forsatt mye av maten for å ha kontroll.
  • Jeg trener jevnlig. Her har jeg mulighet til å hanke meg inn dersom jeg har syndet litt.

Mye har forandret seg for Anette de siste årene. En lang prosess er nå i mål, og hun er kjempefornøyd! I tillegg fikk hun innvilget mageplastikk, som ble utført i april. Dette på toppen av vekttapet er helt fantastisk, innrømmer hun.

Hun sier helt ærlig at overvekten ødela mye av ungdomstiden hennes, men det er det nå slutt på, og nå skal hun nyte livet!

Er det din tur nå?

Les flere solskinnshistorier her

Her kan du også melde deg på kurs: Trykk her