Vekt og helse er nært knyttet til hverandre. Har man mest fett rundt livet, er det større risiko for å utvikle livsstilsykdommer enn om man har fett som sitter mer rundt hoftene. Altså er det smart ikke bare å følge med på vekten, men også livvidden.

Hyssingtrikset er en enkel måte å sjekke hvor på kroppen fettet sitter

Slik gjør du:

  1. Mål høyden din ved å trekke en hyssing fra føttene til hodet
  2. Klipp av hyssingen og brett den i to
  3. Legg deretter den doble hyssingen rundt midjen

Om midjen er mindre enn halvparten av høyden, altså om  hyssingen når rundt, indikerer det lite bukfett og god helse. I motsatt fall er det greit å vite at det er dette fettet som forsvinner først når du går ned i vekt. Da kan vi hjelpe! I Roede legger vi til rette for en god helse med en sunn livsstil og en sunn vekt.

Hyssingtesten gir deg et svært presis svar på om du bør ta grep i forhold til å sikre deg god helse i dag og i fremtiden.

Hyssingtesten gir deg en svært god indikasjon på om midjen din er for stor.

Les også: En hyssing kan gi mange svar om helsa di!

Roede-metoden hjelper

Roede-metoden handler om å bygge gode vaner. Kursene er basert på den nyeste forskningen om helse, ernæring og om hva som skal til for å få til varige forandringer. En vektnedgang på 5-10 %, samt nedgang i fettprosent vil gi en god helseeffekt. Roede-metoden gir deg store og små verktøy for å få det til. Og det funker, 9 av 10 lykkes på Roede-kurs!

Hvordan ligger det an med ditt magemål? Synes du at det trengs en justering?

Ta denne enkle testen for å få et mer nøyaktig bilde av hvor sunn vekt du har.

Sikre deg et langt liv med gode vaner – meld deg på Roede-kurs!

Finn kurs nær deg