Den aktive småbarnsfamilien til livsstilscoachen Line Kallerud opplevde en skikkelig positiv forandring da de begynte med Roedekassen. Den får hverdagen til å gå opp og hjelper dem til en sunn livstil.

Line Kallerud (32) er produktsjef, kursleder og coach for digitale kurs i Roede. Hun lever et aktivt liv som småbarnsmor, og brenner for at Roede-kundene skal få nyttige verktøy og god veiledning for å mestre egen hverdagsplanlegging.

– Det er utrolig givende å få respons fra de som lykkes med egen livsstilsendring, som opplever at små og sunne grep i hverdagen bidrar til økt livskvalitet!

Les mer om Roedekassen

Roede matkasse – prøv testvinneren!

Foto: Privat – Ut på tur aldri sur!

Lite tid til å planlegge sunne middager i hverdagen

På fritiden driver Line med svømming, yoga, klatring, løping og planter. Mannen Thomas (32) jobber fullt som fundraiser for Mental Helse Ungdom og trener Bislett Fotball på fritiden. Sønnen Aksel (7) liker å svømme og klatre, mens datteren Sarah (4) er en sprudlende barnehagejente med sans for sang og tegning.

Småbarnsfamilien har innholdsrike hverdager og vier gjerne helgene til friluftsliv, teltturer, felles turer i svømmehall og på klatresenter – eller reiser til familie og venner.

– Jeg setter stor pris på god og sunn mat, restaurantbesøk, reiser og opplevelser. Men jeg vil ikke bruke for mye tid på matlagningen i hverdagen, siden jeg møter sultne barn når arbeidsdagen er over.

Hverdagen med jobb, skole og barnehage betyr også pendling for småbarnsfamilien. Foreldrene deler oppgavene og sjonglerer middagsplanlegging, handling, matlaging, lekser og fritidsaktivietene.

Det gjør det ofte utfordrende å få tid til å planlegge og lage gode, sunne middager til hele familien, hver dag.

Matkassen løser logistikkutfordringene på hjemmebane

Line er “logistikksjef” på hjemmebane og har ansvar for innkjøp av mat og planlegging av familiens kosthold. Hun kaller hverdagen et salig kaos. De siste årene har familien gått lei av et enkelt og barnevennlig kosthold uten «skremmende» krydder eller ingredienser.

– Vi opplevde en skikkelig positiv forandring i variasjon og spenstighet da startet  med Godtlevert sine matkasser. Vi fikk vi nye oppskrifter, økt kunnskap om råvarer, samt hjelp til planleggingen av ukens middager. Helt perfekt for oss voksne som savnet spennende og nye smaker!

Roedekassen fra Godtlevert sikrer at den aktive familien får i seg sunn mat, med mer grønnsaker og flere smakfulle fiskeretter.  Med nye retter hver uke får de et mer spennende, sunnere, og variert kosthold.

– Det er helt perfekt at begge kan komme hjem og lage middagen uten at vi mangler ingredienser. Det utjevner rollene hjemme, vi blir mer fleksible og får løst hverdagslogistikken på hjemmebane.