– Vi blir bombardert med fristelser hver eneste dag, og du trenger rett og slett å systematisere tankesettet ditt og justere vanene dine slik at du klarer å motstå alle fristelsene, forteller Roede-kursleder Sven Erik Dahl.

Han har selv gått ned 18 kilo, fra 109 kilo i 2009 til 91 kilo i dag. Nå er han fornøyd med hvor mye han veier og vil hjelpe andre til å oppleve økt selvtillit, mer overskudd og til å ta bedre beslutninger i matveien – slik han selv har gjort.

Ikke “slankekurs”

Sven Erik tenker ikke på Roede-metoden som et “slankekurs”, men et kurs det man skal etablere nye og sunne matvaner som vil vare livet ut.

Roede-metoden fungerer like bra for menn som for kvinner, er Sven Erik sin erfaring. Den er enkel og logisk bygd opp. Og best av alt, du kan egentlig spise hva du vil – det er mengden du må passe på!

– Som de fleste andre menn trodde jeg at jeg bare kunne trene meg ned i vekt. Trening er superviktig, men for å gå ned i vekt er det viktigere å få kontroll på kostholdet. For min egen del vil jeg si det så sterkt at da jeg fikk kontroll på mitt eget kosthold, fikk jeg også kontroll på livet!

Meld deg på et Roede-kurs i dag!