Er det en utfordring for deg å drikke nok vann i løpet av dagen? Kjøp deg en vannflaske som er litt annerledes og som det frister å bruke – enten med en kul farge eller funksjon. Da kan du smaksette vannet med frukt, bær, grønnsaker eller friske urter.

Denne flasken fra Roede-butikken er helt topp!

Vann er sunt og vann er den beste tørstedrikken!

Vann gir oss tilførsel av væske uten å bidra med ekstra kalorier eller avfallsstoffer som kroppen må kvitte seg med. Vann kan dempe appetitten noe om du drikker et par glass før et måltid eller når du kjenner sult mellom måltidene. Det kan derfor være lurt å innarbeide gode rutiner på vanndrikkingen.

Det er tørsten som forteller deg at kroppen din trenger vann. Men når du kjenner tørst, har kroppen din allerede tapt en del væske. Det lønner seg derfor å drikke i tide, og det er ingen andre drikker som kan utkonkurrere vann. Vann har verken energi som må forbrennes eller unyttige stoffer som kroppen må kvitte seg med i neste omgang.

Drikker du for lite i løpet av dagen, vil du raskt kunne merke det på kroppen. Du får vondt i hodet, føler deg slapp og trøtt og energinivået er på null.

Gjør det lettere og mer spennende å drikke vann! Du finner Contigo Infuser i Roede-butikken

I artikklen “Vann som tørstedrikk” får du smarte tips om hvordan du kan gjøre vannet fristende til hverdags (flasken i artikkelen er av annet merke, men har samme funksjon).