G-Sport/G-MAX innleder samarbeid med Roede AS.

Målet med samarbeidet er å hjelpe og oppfordre de som går på Grete Roede-kurs til å bli mer aktive. Mange som går på Roede-kurs trenger klær og utstyr for å komme i gang. G-Sport /G-MAX jobber mot å utvikle klær og utstyr som passer for dem som skal i gang med en aktivt liv.

-G-Sport/G-MAX er blant Norges største sportskjeder, med rundt 200 butikker til sammen. Grete Roede har cirka 40 000 kursdeltakere i året. G-Sport/G-MAX har som mål å bidra til lystbetonte sportsaktiviteter og økt mestringsglede for alle uansett nivå og ferdighet. Dette er samme mål vi har for våre kursdeltakere, som enten skal komme i gang med fysisk aktivitet eller som skal bli mer fysisk aktive. Det er mye større sannsynlighet at man gjennomfører dagens – og morgendagens treningsøkt om man har riktig utstyr som gir motivasjon. Morsommere er det også, sier administrerende direktør i Roede AS, Lis P Strøm.

-G-Sport/G-MAX ser på samarbeidet med Grete Roede som en mulighet til å inspirere og motivere våre kunder til bruk av riktig utstyr ut ifra behov, uansett utgangspunkt. Vi vet at bruk av riktig utstyr, gir en bedre opplevelse, forteller Tove Johannesen, kampanjeleder innholdsmarkedsføring G-Sport/G-MAX.