Roede AS (“Roede”) tar ditt personvern på alvor, og vil sørge for at vi bruker opplysningene vi har om deg i tråd med personvernlovgivningen. I denne personvernerklæringen gir vi informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger om ulike kategorier registrerte, om hvilke rettigheter de registrerte har og om hvordan de kan gå frem for å utøve disse.

Roede er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med bruk av våre tjenester og produkter. Det betyr at det er Roede må påse og påvise at personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningsloven og personvernforordningen. Dette gjelder også når opplysningene behandles av våre kursledere og andre som behandler personopplysninger på våre vegne (databehandlere). Roede inngår avtaler med sine databehandlere, som regulerer deres behandling av personopplysninger


Kursdeltakere


Hvordan og hva slags opplysninger samler vi inn om deg?

Når du registrerer deg som bruker hos oss, for eksempel når du kjøper kurs eller medlemskap i Roede-klubben, vil du typisk gi oss følgende opplysninger:

Basisopplysninger, navn, telefonnummer, adresse, epostadresse, kjønn, fødselsdato og brukerkontoinformasjon.

Betalingsopplysninger, dvs. fakturainformasjon samt hvilke kjøp du har foretatt. Roede oppbevarer ikke kredittkortnummer av sikkerhetsmessige årsaker.

Kommunikasjon, dvs. kursrapporter og meldinger du sender din kursleder og vårt supportsystem.

Innlegg, dvs. diskusjonsinnlegg og kommentarer som du deler i vårt diskusjonsforum eller på vår nettside og svar på spørreundersøkelser. Det er ikke mulig å legge inn kommentarer og diskusjonsinnlegg anonymt, men enkelte av spørreundersøkelsene vil være anonymiserte.

Ved at du er medlem av Roede-klubben eller brukervåre tjenester, samler vi typisk inn følgende opplysninger om deg:

Vektnedgangsopplysninger, for eksempel. din vekt, mål, matinntak, trening og vektnedgangsmål som du registrerer i din dagbok, og som kursleder registrerer i sin vektbok.

Kurshistorikk, dvs. hvilke kurs du har meldt deg på og en oversikt over ditt Roede-medlemskap.

Bruksmønster, dvs. opplysninger om hvordan du har brukt vår plattform og våre tjenester, f.eks. hvilke søkeord du har brukt og hvilke sider du har som favoritter. Slike opplysninger genereres når du benytter våre plattformer og tjenester.

Tekniske opplysninger, som opplysninger om type PC/enhet, internettilkobling, operativsystem, nettleserversjon, IP-adresser, nettverksoperatør, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler. Slik informasjon genereres ved at du bruker våre plattformer, f.eks. gjennom cookies.

Lokasjonsopplysninger, dvs. geografisk posisjon basert på din IP-adresse eller andre former for geo-lokalisering. Vi kan benytte din IP-adresse til å finne ut hvilket land og kommune/by du oppholder deg i. Dersom du samtykker til lokasjonsdeling i våre tjenester vil vi finne din lokasjon gjennom bl.a. GPS og dermed få detaljert lokasjonsdata.

Profileringsopplysninger, dvs. informasjon om dine preferanser og interesser og sannsynlig tilhørighet i ulike medlemsgrupper. Slik informasjon kan f.eks. genereres på bakgrunn av hvor du bor (ved at vi analyserer trender blant personer som har samme postnummer som deg), dine kjøp og din bruk av våre tjenester.

Markedsføringsinnstillinger, dvs. dine preferanser og valg for markedsføring fra oss (f.eks. prefererte kanaler, merkevarer, tilpasset/generisk markedsføring). Disse opplysningene får vi gjennom innstillingene du velger.


Hva bruker vi opplysningene til?

1. For å inngå og administrere vår avtale med deg.

Til dette formålet bruker vi basisopplysninger, vektnedgangsopplysninger, kommunikasjon, betalingsopplysninger og kurshistorikk.

2. For å tilby kundeservice og håndtere eventuelle krav.