Har du ikke tid til å møte på kurs hver uke eller er det ikke kurstilbud der du bor? Nettflex kombinerer nettkurs og personlig møte med kursleder etter ditt behov. Ta kurset når du vil og hvor som helst på mobil, PC eller nettbrett. Kurset passer for alle og skreddersys din livssituasjon.

Kurset kan også settes opp for grupper som møtes noen ganger samlet og resten følges opp via vårt nettkurs. Kurset passer fint for bedrifter og for deg som jobber skift også. Har vi ikke kurstilbud på ditt hjemsted kan vi få til at en kursleder kommer til dere noen ganger og resten følges opp med personlig oppfølging via nettkurset.

Antall kursmøter og kursbrev: 8

Nettflex finnes også som Aktiv-kurs

Ønsker du å trene sammen med andre, men heller vil ta kostholdsdelen av Roede-kurset som nettkurs? Da kan Nettflex Aktiv være løsningen for deg. Du møter sin kursleder sammen med treningsgruppen én gang per uke, og følger resten av kurset som et nettkurs. Dette gir deg den optimale fleksibiliteten.

Hvem kan gå Nettflex-kurs?

Case 1 – Helt i mål med fleksibel personlig oppfølging!

Du har fulgt lokalt kurs eller drop in. Du skal reise mye eller er ganske travel i neste kursperiode og velger bort kurs av den grunn – her er Nettflex en fin mulighet! En tilleggsverdi for deg som går fra lokalt kurs til nett er at kurslederen kan gi bedre tilbakemelding basert på registrering i Roede-klubben på kosthold, energiinntak og trening! Dette er også en god løsning for deg som bare ikke kan møte hver gang av diverse årsaker.

Case 2 – nettkursdeltakere som ønsker forpliktelsen og motivasjonen i et fysisk møte

Vi vet at noen av dere som følger nettkurs ønsker å kunne møte kurslederen din ansikt til ansikt innimellom, for å få ekstra motivasjon og for å gå på vekten. Tilbudet om Nettflex kan være det som skal til for at du kommer helt i mål. Her betinger det naturligvis at man bor i nærheten av hverandre.

Case 3 – travle Roede-deltakere lokalt

Tidsklemma blir stadig strammere, og vi vet at noen som ønsker å endre livsstil med Roede-metoden unnlater å melde seg på kurs fordi de ikke har mulighet for ukentlige møter i en travel hverdag. Samtidig vet både du og vi at den ukentlige forpliktelsen og møtet med kursleder er nødvendig for å lykkes. Nettflex gir nye muligheter for å skreddersy en kursløsning tilpasset din hverdag.

Case 4 – for deg som jobber turnus eller skift

Jobber du skift, kanskje i omsorgen eller i Nordsjøen og er borte 2 av 4 uker? Da kan du følge kurset via nett i de periodene du ikke kan møte opp på kursmøtet. Her finnes mange varianter og kombinasjoner.

Case 5 – på jobben eller med en gruppe

En av våre kursledere kan komme til dere dersom en gruppe har meldt seg på kurs sammen. Hun gjennomfører et startmøte og følger opp på nett de neste ukene – individuelt. Gruppen møtes igjen 1-2 ganger gjennom kurset. Denne varianten passer spesielt godt inn hos bedrifter. Dette er en mulighet hvor de ansatte slipper å sitte i gruppe med kolleger, men likevel få en tett og personlig oppfølging helt i mål.

Kan dette være løsningen for deg?

Helt nytt kursopplegg

Basert på nyeste forskning innen helse og ernæring, og over 45 års erfaring med hva som skal til for å få til varige endringer i levevaner.

Du får moderne digitale verktøy, en nyutviklet og motiverende kursbok, 1000 supergode oppskrifter, smarte treningstips og personlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder.

Det er enkelt å melde seg på

Gjør det på roede.com eller ring oss på 66 98 32 00. Vi gleder oss til å høre fra deg!