De siste tre årene har Roede AS hatt et tett samarbeid med Godtlevert.no hvor vi har levert oppskrifter til Roede-menyen. Målet har hele tiden vært at oppskriftene i Roede-menyen skal være varierte, lette og næringsrike middager med gode råvarer og rikelig med grønnsaker. Roede-menyen har også blitt svært godt mottatt i markedet og vi har mange trofaste kunder.

Ny Rode-kokk

1.juni  startet Johannes Grødal som vår egen Roede-kokk hos Godtlevert.no. Han skal samarbeide med Unni Coldevin, vår fagansvarlig innen kosthold og ernæring, om å utarbeide nye menyer til Roede-matkassene. Johannes har sin grunnutdanning som kokk fra restaurantkjøkkenet. Han har en allsidig arbeidserfaring fra hoteller, restauranter, kantiner og offshorearbeid. Johannes har også en bachelorgrad i ernæring, og er utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøyskole.

Johannes Grondal_1000x650

Johannes fikk en kick-start på vår Roede-camp på Vestlia i slutten av mai, hvor han holdt tre kokkekurs sammen med Unni. Over 50 deltakere deltok på de populære matkursene. Motiverte og interesserte kursdeltakere fikk inspirasjon og tips til flere sommerlige retter, og etter iherdig innsats kunne vi nyte en selvlaget sunn og smakfull lunsj sammen.

Johannes Grondal_matkurs_1000x650

Vi ønsker Johannes velkommen og gleder oss til å kunne by på enda flere inspirerende og sunne Roede-menyer fra Godtlevert.no.