Endelig er vinteren her, og gir rom for en annen type uteaktivitet enn ellers i året. Om minusgradene kryper nedover vil det fort bli anledning for å finne frem gamle kunster med skøyter på glattisen eller til å base i nysnø!

Mulighetene kan være mange når snøen først laver ned. Om du vil leke passer det utmerket med en aketur der kjelke eller rumpeakebrett kan benyttes for å få opp adrenalin og latter i utforbakkene.  Men om snøen lar vente på seg, så kan alternativet være å utnytte søndagen til å  ta seg en tur i skog og mark med truger eller på beina i snøen.

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær! Så her gjelder det å kle seg i varme klær og finne en komfort som egner seg for en kjøligere vinterdag. Se mulighetene fremfor å henge seg opp i hindere. Da er sansynligheten større for at du bare gjør det og kan få gleden av å oppleve overskuddet som kommer i ettertid!

Dagens kalendergave fra Roede-teamaet: Gå- og løpeprogram

Ønsker du å komme i bedre form? Har du ikke vært aktiv på en stund er gå-programmet et godt alternativ. Har du lyst til å komme i gang med jogging, velger du programmet for dette. Følger du programmene vil du merke at formen blir mye bedre på bare noen uker.

Her kan du laste ned vårt 8 ukers gå- og joggeprogram gratis.

TIPS! Er du redd for å skli på snø og is? Bruk gjerne staver og brodder, slik at du går stødigere!

Les i tillegg mer her om hvordan du kan variere både intensitet og skape variasjon i gåturen!

Følg oss videre i førjulstiden

Vi gleder oss til jul og til å dele flere tips, oppskrifter, aktiviteter med mer i vår lille adventskalender “Mens vi venter på julen”. Lik og del vårt FB-arrangement slik at flere få gleden av å delta: https://www.facebook.com/events/2050405295063043

Ta gjerne noen bilder og legg ut på Instagram og tagg med #roede og du er med i trekningen av flotte premier.

Vi ønsker dere alle en riktig fin førjulstid!