Å gå med hodelykt er en spennende og magisk opplevelse, så har du ikke prøvd det, så må det prøves.

Nå finnes det hodelykter til både store og små, men om du ikke har en hodelykt så fungerer lommelykt like fint. Ta deg uansett et avbrekk fra hverdagen, og finn på noe aktiv og annerledes i vintermørket. Det er flott når vi kan oppdage nattehimmelen og stjernedrysset langs turløypene. Og om du holder deg unna opplyste løyper, så vil du se stjernene enda bedre.

Bilderesultat for hodelykttur

Foto: DNT Asker

Kanskje dere kan dere navigere dere frem til et utsiktspunkt og ta med kveldsmaten ut i det fri for en liten nistepause, før dere så vender nesa hjem igjen. Da pakker dere en varmende drikk i termosen og et mellommåltid i sekken for å  inkludere litt matglede på turen.

Glem tiden og nyt turen alene, eller sammen med noen du er glad i!

Vår kalendergave til dere denne dagen er sunne og gode oppskrifter til turmaten!

Muffins med blåbær og banan

Søte og halvgrove muffins med blåbær og banan. Disse er utrolig enkle å lage, og perfekt å slenge sammen hvis man ønsker å han noe mettende og lettvint å servere, eller ønsker å ha med noe ekstra godt å mettende i tursekken.

Her er noen sunne og gode oppskrifter til turmaten

Niste

Varm drikke

Følg oss videre i førjulstiden

Vi gleder oss til jul og til å dele flere tips, oppskrifter, aktiviteter med mer i vår lille adventskalender “Mens vi venter på julen”. Lik og del vårt FB-arrangement slik at flere få gleden av å delta: https://www.facebook.com/events/2050405295063043

Ta gjerne noen bilder og legg ut på Instagram og tagg med #roede og du er med i trekningen av flotte premier.

Vi ønsker dere alle en riktig fin førjulstid!