Nå starter adventstiden. Tiden man skal kose seg og forberede seg til høytiden. Nordmenn elsker å tenne lys om vinteren. I dag er det første søndag i advent og da er det mange som tenner et spesielt lys, nemlig adventslys.

Nå tenner vi det første lys

Mørket er over oss, og vi kan endelig lyse opp mørke kroker både inne og ute med funklende adventslys til glede for store og små.

Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede
Det står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede

Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.
– Inger Hagrup –

Godt planlagt er halvveis gjennomført

Vår kalendergave til deg i dag, 1. søndag i advent, er vår planleggingskalender for desember. For å hjelpe deg trygt gjennom alle fristelsene i førjulstiden, har vi laget en planleggingskalender. Ved å notere ned og planlegge alle arrangement du skal delta på, sammen med en konkret plan for fysisk aktivitet, blir det lettere å holde vekten gjennom julen.

Her kan du fylle inn alt fra middagsplaner, treningsøkter, avslutninger, selskapeligheter, tid for inn-handling av mat og alt du skal huske før jul. Det er alltid kjekt med en plan for tiden som kommer!

Last ned planleggingskalenderen her; print den ut og heng den synlig på ditt kjøkken!

Følg oss videre i førjulstiden

Vi gleder oss til jul og til å dele flere tips, oppskrifter, aktiviteter med mer i vår lille adventskalender “Mens vi venter på julen”. Lik og del vårt FB-arrangement slik at flere få gleden av å delta: https://www.facebook.com/events/2050405295063043

Vi ønsker dere alle en riktig fin førjulstid!