Jeg håper dere alle fikk til gårsdagens øvelse Bulgarsk utfall og kjenner det litt i rumpa/lårene i dag?

Dagens øvelse er: BÅTEN!

Luke 18 – Båten

Dette er en utfordrende og statisk øvelse som styrker balanse og magen din. Konsentrer deg om å holde en stabil rygg/mage (kjerne) og hold ryggen rett med en stolt holdning i brystkassa.

Sitt på en matte med bøy i hofter og knær. Løft føttene fra matten og len overkroppen bakover. Armene holdes strake og rett frem. Hold posisjonen i 20-60sek før du hviler og gjentar 2 ganger til.

Luke 18 – Båten

Du kan også holde den litt lavere, da er det tøffere!

For dere som nettopp har født eller sliter litt med magemusklatur/bekken så vil jeg råde dere til å heller i denne luken fokusere på “Knipeøvelser” og fokus på å styrke den indre musklaturen, dersom dette blir for krevende. Eventuelt kan dere ta en kikk på de øvelsene jeg allerede har liggende ute i “Lines styrkekalender” her!

Husk å enten kommentere under innlegget her med «gjennomført» når du har gjennomført øvelsen, legg en kommentar «gjennomført» på Facebook under linken eller tag et bildet på Instagram med #styrkekalender #roede og @linephoto for å være med i trekningen av dagens vinnerlodd. Vinneren kåres i morgen.

Lykke til folkens!