Ønsker du en endring innen helse og livsstil, men sliter med motivasjonen?

En Roede livsstilscoach er en kursleder som har spesialisert seg på å hjelpe mennesker til å få ut sitt potensiale og bidra til at en når sine mål og drømmer. Er du usikker på hva en livsstilscoach kan hjelpe deg med? Caroline Olsvik er kursleder og livsstilscoach. Her forteller en av Carolines kursdeltakere hvordan hun opplevde å gå til livsstilcoaching.

Les også: Roede Livsstilscoaching

Min coach utfordret meg og pushet meg

Nylig avsluttet jeg mine åtte timer med min livsstilscoach, Caroline Olsvik. Dette var noen lærerike og arbeidsomme uker! Jeg valgte å gå til coaching fordi jeg gikk inn i en livsendring, nærmere bestemt pensjonisttilværelsen, og for å få hjelp til å komme i gang med riktig trening. Jeg var veldig motivert for å endre, og var villig til å forandre mine tankemønstre – noe som  hjalp meg til å komme godt i gang fra første time.

Jeg ble bevisst mine underbevisste forestillinger om mine muligheter, og uke for uke opplevde jeg bedring i livskvalitet! At jeg gikk ned noen kilo i prosessen, var en bonus. Det beste var hvordan jeg kom inn i gode, daglige vaner, og begynte å tro på meg selv, og at jeg kunne nå mine mål.

Jeg har en diagnose som gjør det vanskelig å trene kondisjon på tradisjonell måte, men min coach utfordret meg og pushet meg. Akkurat det jeg trengte! Jeg fikk mange gode treningstips, og mål ble satt for de ulike formene for trening, som jeg bestemte meg for å prøve. For meg gikk det i bakketrening og individuelle styrkeøvelser, samt daglige spaserturer. Jeg opplevde stor framgang, ikke minst i min tro på meg selv og mine muligheter.

Jeg fikk også gode råd til å fortsette trening etter avsluttet kurs hos Caroline, noe jeg fant veldig nyttig. Nå trener jeg et yogaprogram hver morgen, og jeg føler meg i kjempeform, mentalt og fysisk. Alle rundt meg merker forskjell. Jeg går også daglige turer, og gjør ulike styrkeøvelser.

Mange har spurt hva jeg har gjort, og jeg har fortalt om coachingen. Jeg anbefaler på det sterkeste å ta skrittet å jobbe med seg selv, og få den støtte og hjelp som livsstilcoaching kan gi!

Hvorfor trenger du en Roede livsstilscoach?

Enda så motivert du føler deg, er det slik at det ofte er noen hindre som står i veien for å nå målet du har satt deg. Har du noen gang opplevd det? Hva hinderet er og hva som holder deg igjen fra å komme deg videre og nå målet, er ikke alltid lett å få øye på eller å forstå – og i hvert fall ikke komme over på egenhånd. Likevel er det dette som skal til for å nå målet. En Roede-livsstilscoach er trenet på å hjelpe deg å finne dine hindre og komme over dem – slik at veien mot målet blir mulig.

Er dette noe du kunne tenke deg?
Prøv Roede Livsstilscoaching du også! Finn din nærmeste livsstilscoach her.