Roede-metoden passer for ALLE som vil ned i vekt, selv om det ”bare” er snakk om 5-6 kilo. 

Kvitt deg med småkiloene på et Roede-kurs

Mange tror at Roede-kurs kun er for dem som skal ned mange kilo, men et Roede-kurs hjelper deg ned i vekt, uavhengig av hvor mange kilo det er snakk om. Kurset hjelper deg både til å spise sunnere, i riktige mengder, til å komme i bedre form, og ikke minst – kvitte deg med de irriterende 5-6 kiloene som ikke vil slippe taket.

Trening tar gram, kosthold tar kilo

Mange prøver i årevis å trene av seg ekstra kilo, men det hjelper sjelden hvis du ikke ofrer kostholdet en tanke. Trening er helt sentralt i en sunn livsstil, men vektnedgang får du raskere om du samtidig spiser sunn mat, som gjør deg mett med færre kalorier. Faktisk er det slik at trening tar gram, mens kosthold tar kilo.

Trening og kosthold hjelper deg ned i vekt

Du velger selv hva du vil spise på Roede-kurs

På et Roede-kurs lærer du kostholdsprinsipper som sikrer deg et sunt og variert kosthold, og som er ideelt for alle som er ønsker å gå ned i vekt – uansett om du skal ned 5 kilo eller 50 kilo. Hensikten er at du skal lære å gjøre gode valg, og variere maten og måltidene med utgangspunkt i det du liker. Det er ingen matvarer som er forbudt, og det er heller ingen matvarer du MÅ spise. Det er du som velger. Vi gir deg kunnskap og lyst til å velge riktig. Målet er at du skal innarbeide et nytt og bedre kosthold som du kan fortsette med over tid – vi er opptatt av matglede. I tillegg jobber vi mye med det mentale, slik at du kan bli bevisst dine tanker, vaner og de valgene du gjør rundt mat og trening. Et Standard Roede-kurs har åtte ukentlige møter, og anbefalt vekttap er en halv til en kilo per uke.

Mye god mat

Roede-kostholdet er satt sammen på en slik måte at det gir mye mat for kaloriene. Å sulte seg fungerer svært dårlig og kan påvirke forbrenningen din negativt – det er tvert i mot svært viktig at du spiser nok når du skal ned i vekt! En vanlig kommentar fra våre kursdeltakere er da også: “Kan jeg virkelig spise så mye mat?” På fagspråket snakker vi om et kosthold med lav energitetthet men høy næringstetthet. Altså lite energi per 100 gram, men rikelig av alle de næringsstoffene kroppen vår trenger. Og nok næringsstoffer er igjen en viktig forutsetning for å få mest mulig effekt av treningen du gjør.

God og sunn mat med reddik

Stine fjernet småkiloene på Roede-kurs

Stine spiste sunt og trente jevnlig, likevel ble klærne stadig trangere.

– Jeg skjønte ikke hvorfor, og bestemte meg for å ta et Roede-kurs for å finne ut av det. Jeg begynte da å spise oftere, spise mer og jeg konsentrerte meg om sammensetningen i måltidene mine. Resultatet kom kjapt! Det første jeg merket var at energinivået ble vesentlig høyere med riktig kosthold og hyppigere måltider – og at fire overflødige kilo forsvant!

Gjør som Stine: Finn kurset som passer best for deg!