Deilig mat og drikke, smaksprøver, en velfylt goodiebag, gode shoppingtilbud, konkurranser med flotte premier, påfyll, latter og glede formidlet av fantastiske foredragsholdere. KK-dagene inntar Tjuvholmen og Aker Brygge våren 2016. Vi kan love deg påfyll både for hodet og hjertet, inspirasjon og glede i hele to dager. Dette skal være den perfekte avkoblingen i en ellers travel hverdag. Morten Ramm kjent fra Torsdagskveld i Nydalen skal være konferansier og har humorinnslag.

Morten Ramm

I tillegg til et fantastisk spekter med foredragsholdere og underholdning. Blant annet kommer Cecilie Skog, Thomas Numme, Kristian Kjelling og Bertine Zetlitz til å ha foredrag.

Cecilie Skog
NYTT i år er at du i tillegg til KK-dagen selv kan skreddersy din egen formiddag på lørdag 16. april. Du kan enten koble helt av på Thief Spa, trene med Thief Performance, dra på RIB-tur i Oslofjorden, eller bli med på beauty-kurs med en kjent makeup-artist. Alle tilvalg inkluderer en inspirasjonslunsj med underholdning, mat og bobler i glasset på eksklusive Tjuvholmen Sjømagasin.

Kjøper du dagpakken en av dagene, vil du få mulighet til å velge enten KK-Sporty, KK-Relax eller KK-Enjoy som alle inkluderer en felles lunsj. Har du kun lyst til å være med på lunsjen, kan du kjøpe KK-Lunch.

Vi har et samarbeid med KK og om du er kursdeltaker hos oss, spør din kursleder om egen rabattkode.
Les mer om KK dagene her.