Alle kan dra nytte av å bruke pulsklokke under trening. Klokken hjelper deg når du ønsker på komme i form, samtidig som den kan gi deg mye treningsdata ved regelmessig bruk. Du vil lære mye om din egen kropp gjennom å bruke en slik klokke, og den er et godt hjelpemiddel til å trene riktig.  Pulsklokke er en god motivator for å trene, og du vil få det mer morsomt under og i etterkant av treningen.

Livsstil eller sport – hva er viktigst for deg?

I kategorien Livsstil finner vi brukervennlige og stilrene produkter med vekt på hverdagsaktivitet. Produktene har fokus på å motivere til å finne balansen i hverdagen, og hjelpe deg med å gjøre aktivitet til en livsstil.  Alle produktene er kompatible med appen Polar Flow, som gir deg full oversikt.
Våre klokker: Loop aktivitetsarmbånd, og A370 aktivitetsklokke

I Sport-kategorien finer du klokkene for deg som er godt i gang med treningen, og verdsetter gode treningsdata og analyseverktøy. Spesielt du som er glad i å løpe vil kunne finne din perfekte match her. Produktene er enkle i bruk, og med motiverende funksjoner som tar deg et steg videre. Aktivitetsmåling er integrert.
Vår klokke: M430 sportsklokke

Du som er Gull-medlem eller kursdeltaker kan få dine data fra din Polar-klokke overført til Roede-klubben automatisk. Velg den modellen som passer best for deg – aktivitetsmåler, mosjonsklokke eller løpeklokke.

Kjøp din Polar-klokke i Roede-butikken