Få en eksklusiv rabatt på kjøp av 4 kursmøter til prisen av 3! Du betaler kr 1.077 og sparer kr 359. Ordinær pris er kr 1.436. Har du en partner får han/hun samme rabatt. Det samme gjelder hvis du får med deg en venn/venninne på kurs. Bindingstiden er på 4 kursmøter. Tilbudet gjelder ordinært medlemskap for gruppekurs kjøpt fra 18. desember 2020 til 31. januar 2021.

Vi kan også tilby denne unike rabatten på våre Nettkurs og «en til en» kurs og Aktiv-gruppe medlemskap. Her blir rabatten på kr. 359,-, og ikke på prisen av ett kursmøte.

Det er ikke rabatt på vår 16 ukers kurspakke og på våre videregående Hold Vekten kurs.

SLIK GJØR DU: Når du kommer til kassen, så taster du inn rabattkoden ROEDE-JANUAR-2021 – da får du automatisk en rabatt på 359,- *

BESTILL KURS OG FÅ RABATT

 

Få en eksklusiv rabatt på 4 kursmøter til prisen av 3!


Klikk deg inn på knappen under, tast inn ditt postnummer og se kurstilbudet der du bor!

Finn kurs nær deg

Smittevernregler for lokale kursmøter

Vi har tilpasset vårt kurstilbud til gjeldende smittevernregler, og opplever at alle våre medlemmer kjenner seg trygge. Våre kursledere har fått opplæring i smittevern og våre retningslinjer er til enhver tid er oppdatert ihht helsemyndighetenes råd.

Vi avholder fysiske kursgrupper der dette er lov i henhold til de til enhver tid gjeldende regler. Uavhengig av den lokale smittesituasjonen, er alle kurslokaler hvor fysiske møter avholdes, kontrollert med tanke på antall medlemmer per møte og smittevernsmessig trygg avstand i kurslokalet. Se våre tiltak lenger nede i artikkelen!

Våre øvrige kurstilbud

Vi tilbyr også fullverdige digitale møter. Du følger kurset hjemme fra ditt eget kjøkken eller kontor og får personlig oppfølging samtidig som du «møter» mennesker i samme situasjon som deg. Det gjør det enklere å nå målet ditt. Velger du nettkurs får du 1 til 1 oppfølging.

Klikk deg inn på knappene under, tast inn ditt postnummer og se vårt digitale tilbud: