Ønsker du å komme i gang med gode og sunne middagsrutiner etter påske? Å prioritere det viktige middagsmåltidet i en travel hverdag krever ekstra innsats, så gjør det enklere for deg selv og bestill Roedekassen!

Da slipper du å bruke tid på det som er mest krevende, nettopp planlegging og innkjøp. Alt er klappet og klart; du trenger bare å konsentrere deg om middagen og å samle dine nærmeste til et hyggelig og sunt måltid.

ROEDEKASSEN: består av smakfulle retter med næringsrike og sesongbaserte råvarer.

Roedekassen har økt til fem middager

Du velger selv om du ønsker en ferdigkomponert Roedekasse for 3, 4 eller 5 dager. Du kan også velge om du ønsker kassen til 2, 4 eller  6 personer. Til manges glede kan vi også tilby én vegetarrett i Roedekasen. Velger du 5-dagers Roedekasse vil du få en smakfull og mettende vegetarrett som den 5. retten.

Noe for deg? Bestill Roedekassen her!

POKE BOWL MED ØRRET – en av mange smakfulle fiskeretter fra Roedekassen.

Les også: Roedekassen får terningskast 6.

Næringsrike middager med sesongens råvarer

Middagene i Roedekassen er laget med sesongens råvarer, og hovedvekten av råvarene kommer fra norske produsenter og leverandører. Vår kokk  i  Godtlevert, Johannes,  sørger alltid for at du får god variasjon i løpet av uken, og at middagene inneholder rikelig med grønnsaker,  fullkornsprodukter, magre kjøttprodukter og god fisk. Overskuddet og energien du har i hverdagen henger sammen med maten du spiser, og med Roedekassen får du næringsrike middager. Fulle av vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter som kroppen trenger.

Å prioritere det viktige middagsmåltidet i en travel hverdag krever ekstra innsats – så gjør det enklere for deg selv og bestill Roedekassen, så kommer du lettere i gang med gode middagrutiner etter påsken.

Visste du forresten at alle oppskriftene fra Roedekassen ligger i Roedekjøkkenet, så du kan med et par tastetrykk registrere middagen i Roede-appen eller på www.roede.com.