Her har vi laget en oversikt over de unike historiene til noen av våre kursdeltakere. Les, og la deg inspirere!

Hvert år går 40.000 personer på kurs hos oss. Her har vi samlet en knippe av disse, som har en ekstra inspirerende historie.

– Jeg spiste bort svangerskapskiloene
Jeg trente og trente, men kiloene satt bom fast. Først etter at jeg lærte å spise litt annerledes på Roede-kurs, forsvant de syv siste svangerskapskiloene. Les om historien til Mina her.

– Med mitt kosthold måtte jeg trene hardt 14 timer i uken
Jeg må innrømme at jeg har vært den optimale jojo-slanker i mange år. Nå har jeg gått ned 22 kilo. Les historien om Torfinn her.

– Jeg var ikke interessert i en total snuoperasjon.
Jeg har alltid vært en aktiv jente, men så opplevde jeg plutselig at vekten begynte å gå opp – til tross for at jeg trente nesten hver dag! Så da måtte jeg gjøre noe annet. Les om Kristine her.

– Sunt kosthold og trening var det absolutt siste jeg tenkte på
Da jeg returnerte til Oslo etter at studiene var over, innså jeg hva som hadde skjedd, jeg hadde 30 ekstra kilo på lasset. Les Erik sin historie her.

– Jeg droppet slankeoperasjonen…
…for jeg ville bli kvitt kiloene selv. Og det selv etter å ha prøvd flere slankekurer uten å lykkes. Les om Ellen sin reise med Grete Roede her.

– Jeg skiller mellom hverdag og helg! Gjør du?
Som ung slet jeg med å finne balansen mellom trening, matinntak og måltidsrytme. Men nå har jeg knekt koden, og dette vil jeg nå fortelle litt om. Les Line sin historie her.

Les flere historier her og la deg inspirere!