Roedekassen er komponert i samarbeid med Godtlevert.no og passer for deg som vil spise deg mett på sunn og god mat. Rettene inneholder mye grønnsaker og magrere råvarer, og er perfekt om du følger Roede-metoden eller bare vil leve litt lettere.

Ikke lenger alene med ansvaret for middagen

– Jeg var lei av å finne på hva vi skulle ha til middag hver dag, sier Trine Hagfors. Hun bor sammen mannen sin og deres to små gutter på fire og seks år. De har fått matkasser levert på døren siden januar 2015.

Familien begynte med matkassene for å få inspirasjon til matlagingen, noe som med to små barn kan være en utfordring. Særlig fordi barna ikke alltid har lyst på det foreldrene mener bør stå på menyen. Husets fireåring har alltid vært småspist, og det gikk litt for ofte i pølser, fiskekaker, pannekaker og risengrynsgrøt, synes mamma Trine.

– Etter at vi begynte med matkassene slipper jeg diskusjonene rundt menyvalg, ettersom det er noen andre som har valgt for oss. Hele måltidet går mye smidigere, og til og med lillebror har utvidet reportoaret sitt, sier hun.

Roedekassen fra godtlevert

Mer kvalitetstid

Selve matlagingen tar ikke nødvendigvis kortere tid enn før de begynte med matkassene, men nå slipper familien å bruke tid på planlegging og innkjøp. Rent praktisk betyr det at de har gått fra å gå i butikken fire, fem ganger i uka til å handle én til to ganger.

– Jeg har definitivt frigjort mye tid i hverdagen. Før tok mannen min og jeg det på omgang å gå i butikken etter at guttene hadde lagt seg. Nå har vi mer tid sammen om kvelden, og jeg kan også bruke mer tid på å gjøre det jeg vil, som for eksempel å trene, forteller småbarns-mammaen.

Smakfull pizza med tunfisk og oliven, som setter et spesielt godt preg på denne pizzavarianten!

Ny favorittrett

Men hvordan er det å servere retter til barna som de kanskje rynker på nesa av?
– Jeg er veldig godt fornøyd med at vi spiser mer variert nå, og at vi har innført en god middagsrutine hvor vi alle samles, sier Trine. Hun forteller også at barna gleder seg til middag, og har godtatt at de ikke alltid kan bestemme hva som skal serveres. Til o