Før kunne jeg ikke løpe etter trikken, når deltar jeg i mosjonsløp.

Hei! Jeg heter Line Aver, er 48 år og kommer fra Oslo. Her vil jeg fortelle litt om min reise med Roede.

Jeg begynte på kurs i fjor da klærne mine ikke passet lenger. Jeg hadde i tillegg vondt i hofter, knær og rygg og var generelt litt sur fordi ting gikk i feil retning. Formen var også dårlig. Jeg måtte gjøre noe!

Siden jeg hadde gått på Roede-kurs tidligere, falt valget på Roede denne gangen også. Jeg kjenner opplegget fra før, og vet det fungerer. Den eneste forskjellen er at jeg denne gangen meldte meg på et Aktiv Ute kurs, som kombinerer kosthold og trening. Det syntes jeg hørtes ut som en genial løsning! Og det var det, jeg kunne jo mye om Roede-metoden fra før av og ville ha mer fokus på trening for å komme i bedre form.

line aver

Sånn så jeg ut før!

Flere joggeøkter i uken

Noe av det viktigste jeg lærte på dette kurset og av kursleder Line Gåsland er at jeg ikke dør av å jogge! Jeg hadde ikke jogget på over 20 år. Dette har forandret seg totalt.

Nå jogger jeg 2-3 økter i uken, noe jeg ser på som en voldsom seier. Før klarte jeg ikke å løpe til trikken, mens nå deltar jeg i mosjonsløp på 5 km. I tillegg bruker jeg skritteller hele tiden for å være bevisst på at jeg beveger meg nok. Dette har jeg gjort helt fra starten.

Og jeg har nådd målene mine!! Jeg hadde to helt konkrete mål før jeg begynte på kurs. Jeg skulle ned i størrelse 42 og jeg ville kjøpe klær på Zara! Jeg ble ordentlig lei meg da jeg for 15 kilo siden innså at jeg ikke kunne kjøpe noen ting på Zara, som har så fine klær.

Holder vekten

Jeg holder vekten først og fremst ved å gå på Hold Vekten Aktiv-kurs, der jeg møter opp en gang i måneden. Etter jeg begynte på Aktiv-kurset har jeg fått lyst til å trene jevnlig, noe som selvsagt også hjelper. Nå trener jeg også Bootcamp en gang i uken!

Når det kommer til maten så kostholdsregistrerer jeg av og til, og jeg spiser regelmessig. De gangene det ikke går bra, er de gangene jeg ikke har spist regelmessig. Og så spiser jeg generelt sunnere enn før. Det viktigste er nok den forandringen jeg har fått til i hodet mitt, for nå vet jeg at en utskeielse i en helg ikke ødelegger alt. Nå henter jeg meg bare inn igjen. Før trodde jeg at hvis det hadde sklidd ut i helgen, var det bare å fortsette å skli ut.