Nå går vi inn i en travel førjulstid hvor juleforberedelsene skal gå parallelt med de andre faste aktivitetene som ellers ruller i ukene, blir ettermiddagene enda mer hektiske enn normalt. Har du et ønske om å holde på felles middagsmåltid med familien denne perioden, og trenger hjelp til å planlegge ukens middager, kan våre middagstips være til hjelp for å holde på de gode middagsvanene dine.

Lag deg gjerne en oversikt allerede på søndag hvordan uken omtrent blir så kan du lettere planlegge middagene ut fra det. Du finner ukens middager for planlegging her!

Eksempel på planlegging av en hel uke, her viser vi uke 47.

Hvordan skal vi få tid til å lage når aktivitetene starter tidlig?

Hvis aktivitetene starter tidlig kan barna eventuelt spise et mellommåltid som brødskive, kornblanding, yoghurt etc. før aktiviteten – så kan du samle gjengen til middag litt senere. Vet du at enkelte dager blir mer hektiske enn andre kan du jo lage en dobbel porsjon med middag en dag du har litt bedre tid – så kan dere spise deilig restemat en dag dere trenger tiden til andre ting.

Les også: Restekjærlighet

På Roede-kjøkkenet får du forslag til varierte og sunne middager som er relativt enkle å lage. Vi varierer mellom vegetar-, fisk-, og kjøttretter og oppskriftene er relativt enkle å lage. Under mappen «Middagstips» har du oversikt og tips over dagens eller ukens middager, og med dette kan du få god hjelp til å planlegge middagene utover uken i en travel førjulstid.

Roedes Middagstips kan gjøre det enklere for deg å planlegge ukens middager – så test våre Middagstips her: Roedes Middagstips

Last ned vår middagsplanlegger her! Print den ut, gå gjennom ukens middager og planlegg innkjøp.

Godt planlagt er halvveis gjennomført!