Kvinne som løper om vinteren

Jeg skal nå i gang med en nettbasert julekalender med publisering av en ny styrkeøvelse hver dag i adventstiden.

Tirsdrom:
1 des-24 des 2015
Hvis noen stusser på arrangementets varighet på kun 2 uker- så er det kun mulig å opprette et arrangement på Facebook som varer i 2 uker, så jeg vil komme til å forlenge perioden etterhvert!

Publisering av øvelse:
kl 07:00 hver dag!

Jeg holder Roede Aktiv Ute kurs hver tirsdag i Oslo og viser ukentlig mine deltagere gode styrketreningsøvelser som ofte ikke krever mer enn egen kroppsvekt og kanskje en strikk eller to. Jeg vil derfor denne førjulstiden inspirere DEG (uansett om du går på kurs eller ikke) til å teste ut 24 ulike styrkeøvelser som jeg vil publisere en ny adventsluke i denne online kalenderen dag for dag!

Du kan nå bruke hver dag før jul til å teste ut en ny serie med øvelser og bli klar for det nye året. La oss si at vi tjuvstarter “treningsboosten” som slår inn hos de fleste etter nyttår!

Gjennomføring: Gjør hver øvelser i sett av 3×10 repetisjon. som kan gjøres rett etter hverandre eller med innlagte pauseintervaller. Du kan også fordele dine 30 repitisjoner gjennom hele dagen om du skulle syntes det tar tid å gjøre alle 3 settene etter hverandre. Tanken er at du etter gjennomførelse kommenterer at øvelsen er gjennomført ved at du enten publiserer en kommentar med “gjennomført” under innlegget (kalenderluken) her på bloggen eller på Facebook, eller at du tagger et bilde med #styrkekalender og @linephoto på Instagram.

Premiering: Jeg vil hver dag trekke ut en heldig vinner av et Abilica-produkt eller inspirerende Roede-produkt fra vår nettbutikk. som blir tilfeldig trukket ut av dere som deltar. Vinneren blir annonsert på adventsluken som legges ut dagen etter. De som blir en heldig vinner tar jeg personlig kontakt med for å få sendt ut forsendelsen før jul.

Del gjerne siden med venner og bekjente! Utfordre dine nærmeste til å delta på julens kanskje mest artige og aktive, men også helsefremmende julekalender som du kan risikere å bli litt støl av… Hehehe!